Lugtfjerner

Til private såvel som erhverv, kan der opstå lugtgener, som kan være svære at komme af med. I stedet for at overdøve lugten med parfume, kan du med fordel bruge en effektiv lugtfjerner, som nedbryder lugten, og de underliggende årsager dertil.

Her på siden finder du derfor et stort udvalg af lugtfjernere, som er klar til brug. Disse kan bruges i private hjem, på plejehjem, i restauranter og på hospitaler, for at opnå et lugtfrit miljø. Tag et kig i sortimentet nedenfor, og find lige præcis den lugtfjerner, der passer til dine behov.

4 vare(r)
4 vare(r)

Kom lugten til livs med effektive lugtfjernere

Der kan være mange grunde til, at der opstår generende lugt. Det kan blandt andet være urin, opkast, madrester eller røg, som sætter sig møblerne. Den bedste måde at komme lugten til livs på, er at bruge lugtfjernere.

Man kan måske være fristet til at sprøjte med parfume, når der opstår lugt på toiletter, badekabiner eller tekstile områder. Parfume overdøver blot lugten, hvorimod lugtfjernere nedbryder lugten og årsagen dertil.

Stort udvalg af lugtfjernere

I vores udvalg finder du en bred vifte af forskellige lugtfjernere. Du finder bl.a. den biologiske BIOBACT, som udover at fjerne lugtgener, også kan hindre genopståen af lugte ved regelmæssig anvendelse. Den er lavet af 100% naturlige mikroorganismer, som betyder, at den er sikker i brug og ufarlig for miljøet.

Til lugtbekæmpelse omkring toiletter, urinaler, badekabiner, afløb og tekstile overflader, kan du med fordel benytte ENA’s biologiske lugtfjerner. R10 er også en populær og effektiv lugtfjerner, som sprayes ud i rummet, hvor aerosolen i produktet vil indkapsle de dårlige lugtmolekyler.

Vi står klar til at hjælpe dig

Oplever du lugtgener i hjemmet eller på arbejdspladsen, og er du i tvivl om, hvilken lugtfjerner du skal vælge? Så står vi altid klar med kompetent og personlig vejledning, så du kan finde det rette produkt til dig og dine behov.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål, eller har brug for hjælp. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at bekæmpe lugten og skabe et bedre indeklima!