Fikseringstrusser

Fikseringstrusser er specielt designet til at give både komfort og sikkerhed til personer med inkontinens eller behov for ekstra beskyttelse. Disse trusser er lavet af bløde og åndbare materialer, der hjælper dig med at holde huden tør og fri for irritation. Se vores udvalg af fikseringstrusser nedenfor.

10 vare(r)
3 par fikseringstrusse, ABENA, hvid, med ben, gul farvekode, str. Small
3 par fikseringstrusse, ABENA, hvid, med ben, blå farvekode, str. Medium
3 par fikseringstrusse, ABENA, hvid, med ben, brun farvekode, str. Large
3 par fikseringstrusse, ABENA, hvid, med ben, grøn farvekode, str. XL
10 vare(r)

Optimal balance mellem komfort og sikkerhed

Fikseringstrusser er lavet med indbygget absorberende materiale, såsom et indlæg eller en inderside med et ekstra lag. Dette lag hjælper med at opsamle væske væk fra kroppen, hvilket bidrager til at forhindre uheld. Vores forhandlede fikseringstrusser fra Abena er designet med diskret udseende og behagelige materialer, så de kan bruges uden at være synlige under tøjet. Dette hjælper med at sikre, at du eller en, du har kær, kan føle tryghed og selvsikkerhed i sociale situationer, og kan deltage i daglige aktiviteter uden bekymringer. Med fikseringstrusser kan den optimale balance mellem komfort og sikkerhed således opdages. Trusserne er altså designet til at give dig tryghed og bevægelsesfrihed i dagligdagen – på den måde kan du tage kontrol over din komfort med trusser, der passer til dine behov.

Trusser med absorption og andre former for beskyttelse

Fikseringstrusser fås i forskellige størrelser og absorptionsniveauer for at imødekomme individuelle behov. De er nemme at tage af og på, og kan bæres som almindeligt undertøj. Det er dog ikke den eneste form for beskyttelse, der findes, hvis du oplever uheld af og til. Du kan også prøve vores tapebleer, som kan justeres i pasformen – eller hvis du leder efter mere avanceret beskyttelse og absorption, er vores udvalg af voksenbleer det perfekte valg. Voksenbleer er nemlig specielt udviklet til at imødekomme de unikke behov hos voksne med moderat til svær inkontinens.

Alt afhængigt af, hvad der passer til dig, så kan forskellige former for beskyttelse bidrage til at forbedre livskvaliteten for dig, der oplever inkontinens eller har behov for ekstra beskyttelse i hverdagen.

Find den rette beskyttelse og meget mere på haandsprit.dk

Uanset hvilken form for beskyttelse, du har brug for, er der ingen grund til at gå på kompromis med din komfort eller værdighed. Med fikseringstrusser og andre specialiserede produkter kan du finde den rette løsning, der giver dig den nødvendige beskyttelse.

Hos haandsprit.dk er vi dedikerede til at tilbyde og forhandle kvalitetsprodukter, der kan imødekomme dine individuelle behov. Vi vil hjælpe dig med at opnå den komfort, sikkerhed og frihed, du fortjener. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette beskyttelse og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Har du spørgsmål til vores produkter eller lignende, kan du kontakte os telefonisk på +45 21 95 99 22 eller på e-mail kontakt@haandsprit.dk.