Skoovertræk

De blå skoovertræk er funktionelle til mange formål og erhverv, hvor der er høje krav til den gode hygiejne. Det kan bl.a. være hos daginstitutioner, for at undgå tilsmudsning af gulve, i sundhedssektoren eller storkøkkenet, hvor der er høje hygiejnekrav.  

Her på siden finder du vores udvalg af skoovertræk i flere størrelser, så de passer til både den mindre og den større fod. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og find lige præcis de skoovertræk, der matcher dine behov og ønsker.

2 vare(r)
Skoovertræk 36 cm, 35 my, CPE blå, 100 stk.
Skoovertræk 41 cm, 50 my, CPE blå, 100 stk.
2 vare(r)

Find skoovertræk til ethvert formål

De smarte blå overtrækssko kan bruges til mange formål og i flere erhverv. Det kan blandt andet være i storkøkkenet, hvor der fremstilles fødevarer, ligesom det kan være i sundhedssektoren eller institutionen. De blå skoovertræk sørger for at forhindre tilsmudsning af gulvet mod snavs og skidt, ligesom de også beskytter fodtøjet.

Skoovertræk er smarte til flere formål, hvor der er høje krav til en god hygiejne. For at bevare den gode hygiejne, og undgå spredning af bakterier og vira, kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af latexhandsker og håndsprit.

Skoovertræk i flere størrelser

Hos Håndsprit.dk finder du skoovertræk i to størrelser. Den ene størrelse er til de mindre fødder og passer skostørrelser op til str. 41. Den anden størrelse passer en skostørrelse på 42 og op. På den måde finder du smarte skoovertræk til enhver fod.

Skoovertrækkene er desuden forsynet med en elastisk kant, som sørger for, at det sidder tæt fast om foden. Gå på opdagelse i vores skoovertræk, og find lige præcis den pakke, der passer bedst til dig. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Fandt du ikke det, du manglede, eller har du brug for en hjælpende hånd til at finde den helt rigtige løsning for dig? Hos Håndsprit.dk går vi altid op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!