Trusseindlæg

Der findes flere fordele ved at bruge trusseindlæg, hvorfor de altid kan være en god ide at have hjemme i badeværelsesskuffen. Nedenfor finder du vores udvalg af trusseindlæg, som du kan bestille hjem – så du kan bruge dem, når du har behovet.

2 vare(r)
Trusseindlæg, Caroli Classic, 45 stk.
Ekskl. moms DKK 12,76 Inkl. moms DKK 15,95 Ned til: DKK 14,35
Trusseindlæg, Caroli Normal, 45 stk.
Ekskl. moms DKK 19,96 Inkl. moms DKK 24,95
2 vare(r)

Mange fordele ved at bruge trusseindlæg til hverdag

Trusseindlæg er lette for dig at bruge og skifte, uanset hvor du er. De kan nemt fastgøres i dit undertøj og kasseres efter brug, og deres kompakte størrelse gør dem også praktiske at have med på farten. Derudover skal vi ej glemme, hvor frisk en følelse de kan give en, da de hjælper dig med at holde huden tør og frisk – de absorberer nemlig både fugt og reducerer lugtgener, som er med til at give dig en behagelig og frisk fornemmelse, der varer hele dagen!

Udover de allerede nævnte fordele, så er trusseindlæg også fantastiske til brug af let inkontinens eller som ekstra beskyttelse under menstruationen. På den måde kan du føle dig ekstra sikker, også under dine perioder. Heldigvis er trusseindlæg for det meste også både tynde og fleksible, så du kan nemt glemme, at du overhovedet har et på! De begrænser altså på ingen måde din bevægelsesfrihed.

Føl dig tilpas med de rette beskyttelsesprodukter

Udover gode og tynde trusseindlæg tilbyder vi også et bredt udvalg af tapebleer, fikseringstrusser og voksenbleer, der er skabt til at imødekomme forskellige behov inden for inkontinenspleje på alle alderstrin. Disse produkter er designet med fokus på både funktionalitet, komfort og diskretion for at sikre en pålidelig beskyttelse og øge livskvaliteten. Tapebleer er blandt andet en populær løsning til inkontinens hos både børn og voksne, fordi de har en justerbar pasform og fastgøres med tape i siderne. Fikseringstrusser er derimod en praktisk og pålidelig løsning til dig, der har brug for ekstra støtte og sikkerhed.

Kontakt os for at høre mere om vores hårplejeprodukter og tilbehør

Hos haandsprit.dk forstår vi vigtigheden af at tilbyde diskrete og effektive løsninger, der hjælper med at opretholde værdighed og selvtillid i hverdagen. Derfor skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for hjælp til at finde de helt rigtige for dig. Du kan kontakte os via mail på kontakt@haandsprit.dk, eller du kan give os en kald på +45 21 95 99 22. Vi glæder os til at hjælpe dig!