Lugtfjerner Green Care Professional BIOBACT Scent, med farve og parfume, klar-til-brug, 500 ml. sprayflaske

Varenummer: 1000010884

På lager

Ekskl. moms DKK 55,96 Inkl. moms DKK 69,95

Har du spørgsmål til produktet?

I stedet for blot at maskere dårlig lugt, nedbryder BIOBACT scent organiske stoffer effektivt, herunder urin og madrester, som er den underliggende årsag til ildelugtende omgivelser. Takket være sin langvarige mikrobielle aktivitet bekæmper BIOBACT scent tilstedeværende ubehagelige lugte. Og ved regelmæssig anvendelse kan det endda hindre deres genopståen. Ved fuldstændigt af afstå fra farlige ingredienser er BIOBACT scent en materialevenlig luftforfrisker og derfor anvendelig mange steder (for eksempel i sanitetsrum, plejehjem, restauranter, hoteller, osv.). Fremstillet som det er af 100% naturlige mikroorganismer er BIOBACT scent sikkert i brug og ufarligt for miljøet (det har ingen faresymboler). BIOBACT scent leveres i en yderst bæredygtig flaske fremstillet 100% af genbrugsplastic hentet fra de „Gule poser” (recyklat fra forbrugere).

Prisen er angivet for en flaske á 500 ml.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Lugtfjerner
Varemærke:Green Care Professional
Vareserie:BIOBACT Scent
Features:klar-til-brug, med farve og parfume
pH-værdi (konc.):ca. 5,9
Rumindhold, netto:500 ml
Produktbeskrivelse:I stedet for blot at maskere dårlig lugt, nedbryder BIOBACT scent organiske stoffer effektivt, herunder urin og madrester, som er den underliggende årsag til ildelugtende omgivelser. Takket være sin langvarige mikrobielle aktivitet bekæmper BIOBACT scent tilstedeværende ubehagelige lugte. Og ved regelmæssig anvendelse kan det endda hindre deres genopståen. Ved fuldstændigt af afstå fra farlige ingredienser er BIOBACT scent en materialevenlig luftforfrisker og derfor anvendelig mange steder (for eksempel i sanitetsrum, plejehjem, restauranter, hoteller, osv.). Fremstillet som det er af 100% naturlige mikroorganismer er BIOBACT scent sikkert i brug og ufarligt for miljøet (det har ingen faresymboler). BIOBACT scent leveres i en yderst bæredygtig flaske fremstillet 100% af genbrugsplastic hentet fra de „Gule poser” (recyklat fra forbrugere).
Brugsanvisning:Omrystes før brug. Doseres i forhold til påføring og graden af tilsmudsning. Rensning af overflade og stof: Fjern så meget som muligt af de fysiske rester og spildt væske som muligt. Sprøjt rigeligt på, så området bliver vådt. Børst væsken ind i stoffet. Rensning af afløb og begrænsning af lugt: Sørg for, at overfladen er tør. Sprøjt rigeligt på. Begrænsning af lugt ved rengøring af afløb og sanitet (Her påføres Biobact som sidste trin i arbejdet): Hæld50 ml i afløb og toiletter 1-2 gange ugentligt. Skyld ikke ud og giv Biobact tid til at virke.
Doseringsinstruktioner:Kan anvendes ufortyndet eller doseres.
Yderligere information
MærkeGreen Care