Graviditetstest

Få øjeblikkelig klarhed om din graviditet med pålidelige og letanvendelige graviditetstest til hjemmebrug. Se vores udvalg af graviditetstest på siden nedenfor, og bestil dem hjem med få klik.

2 vare(r)
Graviditetstest, Clearview Easy, 20 stk.
Ekskl. moms DKK 359,20 Inkl. moms DKK 449,00
Graviditetstest, Facit One-step, testkassette og plastpipette, 20 stk.
2 vare(r)

Få øjeblikkelig klarhed over din graviditetsstatus

Har du et ønske om at bekræfte din mistanke om graviditet eller bare at planlægge din fremtid? Så giver en graviditetstest dig den nøjagtighed, du har brug for. Graviditetstest er nemme at bruge derhjemme og giver hurtige resultater, så du kan få den ro og sikkerhed, du fortjener.

At få et barn står på nogens ønskeliste højt, mens det i andres liv passer dårligt ind – både følelsesmæssigt og praktisk. Uanset hvor du befinder dig på denne skala, kan en graviditetstest være en stor hjælp til at afgøre din graviditetsstatus. Ved at anvende vores graviditetstest kan du hurtigt og diskret bekræfte eller udelukke en mulig graviditet. På den måde kan også du træffe informerede beslutninger.

Hvor hurtigt får jeg svar fra graviditetstesten?

Graviditetstest til hjemmebrug aflæses ved hjælp fra en test-stav, giver som regel et svar indenfor 3 minutter. Ofte kan man dog allerede ane et svar indenfor 1 minut. Når du tager din test, så skal du altid tjekke, at kontrolstregen dukker op – så er du sikker på, at testen virker.

Tag gerne din graviditetstest om morgenen, da urinen da vil være mere koncentreret. En hjemmetest måler HCG, hvilket er et hormon, kvinder begynder at danne kort tid efter, at de er blevet gravide.

Bestil graviditetstest på haandsprit.dk

På haandsprit.dk finder du et udvalg af graviditetstest. Vi har blandt andet kvalitetstest fra Clearview Easy, der indeholder 20 stk. hjemmetest, så du altid har nogen liggende på hylden. På den måde slipper du for at skulle i supermarkedet eller på apoteket hver gang, du har mistanke om graviditet. Vi har også graviditetstest fra mærket FACIT, der også er en pakke med 20 graviditetstest.

Ved at tage hånd om din sundhed, sikre renlighed og tage de nødvendige forholdsregler kan du skabe en tryggere og sundere graviditetsoplevelse. Bestil produkter fra haandsprit.dk i dag og modtag dem indenfor få hverdage. Har du spørgsmål vedrørende vores sortiment, så kan du skrive en mail til kontakt@haandsprit.dk, eller kontakte os på tlf. 21 95 99 22.