Diabetes

For personer med diabetes er det altafgørende at kunne kontrollere og justere blodtrykket på en regelmæssig og effektiv måde. Her på siden finder du et bredt udvalg af fingerprikkere, der er eget til blodsukkermålinger, og som let kan tilpasses til individuelle behov. Ligeledes finder du også sprøjter og kanyler, som kan anvendes til direkte injektion af insulin.

12 vare(r)
200 stk. Fingerprikker, Accu-Chek Safe-T-Pro Plus m/3 stikdybder, 23G
100 stk. Fingerprikker, Vitrex Press II, orange, 21G, x 2,2 mm
Tilbud
100 stk. Fingerprikker, Vitrex Press II, gul, 26G, x 1,8 mm
Specialpris Ekskl. moms DKK 80,00 Inkl. moms DKK 100,00
Pris: Ekskl. moms DKK 103,30 Inkl. moms DKK 129,12
100 stk. Fingerprikker, Vitrex Press II, grøn, 18G, x 1,8 mm
Insulinsprøjte 1 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 29G, x 1/2, 0,33 x 12,7 mm
Insulinsprøjte 0,5 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 29G, x 1/2, 0,33 x 12,7 mm
Insulinsprøjte 0,5 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 30G, x 5/16, 0,30 x 8 mm
Insulinsprøjte 0,3 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 30G, x 5/16, 0,30 x 8 mm
100 stk. Fingerprikker, Vitrex Press II, pink, 21G, x 2,8 mm
12 vare(r)

Fingerprikkere og kanyler

Som diabetespatient er det vigtigt, at du tager hensyn til dine personlige behov og præferencer, således behandlingen af din sygdom kan gå så nemt og smertefrit som muligt. På håndsprit.dk kan du blandt andet finde en fingerprikker til blodsukker fra mærket Vitrex. Fingerprikkeren sælges med forskellige størrelse injektionskanyler, der spænder fra 18G til 28G. Vores priser er superkonkurrencedygtige, og i hver æske med at fingerprikkere får du 100 styks. Prikkernes praktiske og sikre design gør dem velegnet til både privat såvel som professionelt brug på eksempelvis sygehuse, i lægeklinikker, på plejehjem eller i hjemmeplejen.

Når du skal anvende en fingerprikker, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis med den gode hygiejne. Start derfor altid med at vaske hænderne grundigt med sæbe og vand, og tørre dem helt af. Du kan med fordel også anvende en håndsprit til at sikre mest mulig renhed. Derefter skal du vælge den finger, du ønsker at prikke i. Her anbefales det normalt at prikke i siden af fingeren, og ikke på fingertoppen. Placerer herefter fingerprikkeren rolig mod fingeren og tryk på udløseren for at prikke et lille hul. Herfra vil du kunne føre teststrimlen hen over fingerens bloddråbe, og aflæse blodsukkerresultatet på måleren. Efter prøvetagningen forsvinder nålen automatisk tilbage i hylsteret og aflåses. For at undgå smittefare kan fingerprikkerens dermed kun anvendes én gang, og den bør efterfølgende smides forsvarligt ud. Under hele processen vil nålen aldrig være usynlig, og fingerenprikkeren er derfor en skånsom og behagelig løsning, hvis tanken om nåle er afskrækkende.
Her på siden er det ligeledes muligt at købe insulinsprøjter til injektion af insulin. Sprøjterne kommer også i pakker med 100 stk, og sælges samtidig i forskellige størrelser.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne, eller mangler vejledning til at finde de rette produkter for dig? Send en mail til kontakt@haandsprit.dk eller ring på telefon (+45) 21 95 99 22, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre.