Abena produkter

Abena produkter

Overfladedesinfektion er nødvendigt for at opnå et rent resultat på overflader, hvor der findes bakterier, svamp og diverse vira. Det samme gør sig gældende for hænderne, som er blandt de største syndere, når det angår spredning af bakterier og vira. Med desinfektion til både hænder og overflader fra Abena, kan du være sikker på en effektiv rengøring, der fjerner alle bakterier.

Abenas desinfektion bruges blandt andet i sundhedssektoren, storkøkkener og institutionen, hvor mange mennesker samles, og der er høje krav til hygiejnen. Gå på opdagelse i vores udvalg af Abenas produkter, og find lige præcis det produkt, der matcher dine behov og ønsker.

6 vare(r)
Vægholder, passer til Abena 150180 samt Antibac, fremstillet i stål og plast.
150 stk. overfladedesinfektion servietter i dispenserbox, ABENA, 70% ethanol, blå
Overfladedesinfektion 70% ethanol 1000 ml.
Ekskl. moms DKK 47,96 Inkl. moms DKK 59,95 Ned til: DKK 55,95
Spritserviet 85%, med glycerin og klorhexidin, 14x19 cm, 50 stk
150 stk. overfladedesinfektion servietter i dispenserbox, ABENA, 70% ethanol, hvid
6 vare(r)

Effektiv overfladedesinfektion fra Abena

Blandt Abenas udvalg finder du effektive produkter til overfladedesinfektion, som virker hurtigt mod bakterier, svamp og diverse vira. Produkterne fås i flere varianter, så du kan finde lige præcis den, der matcher dine behov bedst. Du kan finde Abena overfladedesinfektion flere forskellige former, bl.a. flydende, og som klargjorte desinfektionsservietter til overflader.

Fælles for begge er, at de virker hurtigt og effektivt til desinfektion af overflader og udstyr. De er CEI-vurderede, og bruges blandt andet i sundhedssektoren til desinfektion af overflader. Det betyder, at de trygt kan bruges i ethvert erhverv – klinikken såvel som institutionen. Foruden Abena byder vores udvalg også på overfladedesinfektion fra Purell.

Stort udvalg af desinfektion og håndsprit

Hænderne er blandt de største syndere, når det angår spredning af bakterier og vira. Derfor er det nødvendigt med desinfektion og håndsprit i de forskellige erhverv, hvor mange mennesker samles. På den måde kan du og dine medarbejdere opnå den største tryghed og bedste hygiejne, så spredningen mindskes.

Abenas produkter byder bl.a. på desinficerende servietter med f.eks. klorhexidin og glycerin. Spritservietter, som er tilsat glycerin, undgår udtørring af huden, hvor klorhexidin sørger for en længere desinfektionseffekt. Du finder spritservietter både med og uden klorhexidin og glycerin, så du kan finde de servietter, der passer bedst til dine behov. Tag også gerne et kig på Abenas håndsprit.

Kontakt os for grundig vejledning

Hos Håndsprit.dk gør vi os altid umage, for at give dig en personlig og grundig vejledning, når du har brug for hjælp. Fandt du ikke det, du søgte, eller har du spørgsmål til nogle af vores Abena produkter? Så kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp!

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde det perfekte produkt til dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon eller mail. Vores kontaktoplysninger kan du finde nederst på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!