Mundbind

Mundbind er et effektivt værnemiddel hos sundhedsfaglige virksomheder såvel som hos private. Hos Håndsprit.dk finder du et stort udvalg af visir og mundbind, der garanterer en effektiv beskyttelse mod luftbårne bakterier, støv og vira. På den måde kan du passe godt på dig selv, dine patienter og dine kollegaer.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og oplev vores kvalitetsrige udvalg af visir og mundbind. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du altid velkommen til at kontakte os.

7 vare(r)
50 stk. blå Abena Excellent mundbind, 3-lags type IIR med øreelastikker
50 stk. sorte Abena Excellent mundbind, 3-lags type IIR med øreelastikker
50 stk. blå Abena Excellent mundbind, 3-lags type IIR med bindebånd
Ekskl. moms DKK 39,96 Inkl. moms DKK 49,95 Ned til: DKK 39,95
Tilbud
**Outlet** Mundbind 3-lags type IIR, med øreelastikker, 50 stk., sorte
Specialpris Ekskl. moms DKK 20,00 Inkl. moms DKK 25,00
Pris: Ekskl. moms DKK 79,96 Inkl. moms DKK 99,95
Ned til: DKK 20,00
*Outlet* Face shield visir med brille, 1 stk.
Ekskl. moms DKK 21,40 Inkl. moms DKK 26,75 Ned til: DKK 19,95
Tilbud
*Outlet* Ekstra faceshields, passer til Face shield visir med brille, pakke á 5 stk.
Specialpris Ekskl. moms DKK 8,00 Inkl. moms DKK 10,00
Pris: Ekskl. moms DKK 39,96 Inkl. moms DKK 49,95
Tilbud
**Outlet** Visir, enkeltpakket, CE-godkendt, justerbar elastik, anti-dug, inkl. 3 PET-skærme
Specialpris Ekskl. moms DKK 16,00 Inkl. moms DKK 20,00
Pris: Ekskl. moms DKK 27,96 Inkl. moms DKK 34,95
7 vare(r)

Øg sikkerheden med mundbind og visir

Arbejder du i sundhedssektoren, er mundbind og visir en essentiel del af hverdagen. De sørger for en effektiv beskyttelse mod luftbårne baktier og vira, og forhindrer spredning deraf. Arbejder du med svage og syge mennesker, er det alfa og omega at skabe de meste sikre og trygge omstændigheder. Det samme gør sig gældende ved kosmetologen, tandlægen og offentlige steder, hvor mange mennesker samles.

Vores udvalg af engangsmundbind, som har stærke øreelastikker og en næseklemme, der garanterer en god pasform. Samtidig finder du mundbind med bindebånd og mundbind til børn. Alle fås i flere farver, så du kan finde den type, der passer bedst til dig.

Et visir er ideelt til at forhindre spredning af virus og samtidig beskytte brugerens øjne, næse og mund mod stænk og sprøjt fra væsker. Vores udvalg af visir kommer i flere modeller, som let kan tilpasses hovedformen.

Find flere værnemidler hos Håndsprit.dk

Hos Håndsprit.dk vægter vi sikkerhed højt. Derfor lagerfører vi en bred vifte af værnemidler, som garanterer en effektiv beskyttelse for dig og dine medmennesker. Foruden mundbind og visir finder du et stort udvalg af håndsprit og engangshandsker, som forebygger spredning og bevarer den gode hygiejne.

Pas godt på dig selv, dine patienter og dine kollegaer med effektive værnemidler, der fungerer. Hos os finder du altid kvalitetsrige og godkendte produkter, der lever op til alle sundhedsmæssige krav.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Håndsprit.dk går vi op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Kunne du ikke finde det, du manglede, eller har du brug for grundig vejledning til at finde det helt rigtige produkt?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi besvarer alle spørgsmål – store som små – ligesom vi altid giver en professionel og grundig vejledning, så du kan finde det produkt, der matcher dit erhverv. Vi ser frem til at høre fra dig!