Acceleratorfri Nitrilhandsker

Når det kommer til at beskytte hænderne mod kemikalier, rengøringsmidler, vand og andre potentielle farer, er gode handsker ofte en nødvendighed. Hos håndsprit.dk finder forskellige typer handsker, der alle sikrer, at du får den optimale beskyttelse til dit behov.

7 vare(r)
7 vare(r)

Et bredt udvalg af handsker

Hos Håndsprit.dk finder du blandt andet den populære og sikre latexhandsker. Latexhandskerne egner sig til en bred vifte af opgaver, og er særligt nyttige, hvis du arbejder indenfor sundheds – eller fødevarerområdet. De elastiske handsker beskytter nemlig dine hænder mod alt fra vand, rengøringsmidler, kemikalier og bakterier. Det gør dem egnet til at håndtere fødevarerne i et køkken, eller til at arbejde rengøringsopgaver i plejesektoren.
Det er også muligt at købe de såkaldte vinylhandsker. Denne typer handsker er særligt velegnede til rengøringsopgaver med vand og sæbe uden stærk kemi, og er også særdeles god, hvis din hud ikke tåler latexhandsker. Handskerne har en glat overflade, og er nemme at få både på og af igen.
Hos Håndsprit.dk finder du også et bredt udvalg af acceleratorfri nitrilhandsker. Nitrilhandsker er de perfekte engangshandsker til dig, der skal arbejde med sundhedsopgaver eller fødevarer, - de er nemlig anbefalet af Statens Serum Institut. Modsat andre handsker er nitrilhandsker typisk langt mere håndbarer, og chancerne for at punktere handsken er derfor markant mindre. Det kan være en fordel, hvis du skal arbejde handsker i længere tid, eller vil sikre dig ikke at komme i kontakt med kemiske materialer. Det er også muligt at købe Fingerdyppede nitrilhandsker, der er tykke og genanvendelige, og egner sig bedst til håndværksopgaver eller VVS-arbejde. Acceleratorfri nitrilhandsker er skånsom for huden, og der derfor også ideel, hvis du har allergi overfor andre typer handsker. Fælles for de mange typer af handsker er, at de kommer i forskellige størrelser, og at de fås i pakker med op til 200 stk. i hver.

Vejledning

Såfremt du sidder tilbage med spørgsmål om handskerne, og hvad de kan og bør anvendes til, så kan du altid kontakte os på mailen kontakt@haandsprit.dk. Det er ligeledes muligt at ringe til os på telefon (+45) 21 95 99 22.