Purell Håndsprit

Purell Håndsprit

Purell er en af markedets førende og mest anerkendte producenter af kvalitetsprodukter til hygiejne og hånddesinfektion. På denne side finder du adskillige produkter fra Purells alsidige sortiment målrettet hånddesinfektion. Det indbefatter blandt andet forskellige typer af håndspritsmidler, dispensere og standere, som er velegnet til at opretholde god hygiejne på både arbejdspladser og i det offentlige rum.

12 vare(r)
Purell hånddesinfektionsskum til LTX-12, 2 x 1200 ml refill.
Purell hånddesinfektionsgel til LTX-7, 3 x 700 ml refill.
Ekskl. moms DKK 388,00 Inkl. moms DKK 485,00 Ned til: DKK 459,00
Purell hånddesinfektion, gel, LTX-12, 1200 ml.
Ekskl. moms DKK 182,29 Inkl. moms DKK 227,86 Ned til: DKK 205,00
Purell hånddesinfektionsskum til LTX-7, 3 x 700 ml refill.
Ekskl. moms DKK 388,00 Inkl. moms DKK 485,00 Ned til: DKK 459,00
2 x 1200 ml. Purell hånddesinfektionsgel til TFX-12
PURELL hånddesinfektion gel, 500 ml i flaske m/pumpe
Ekskl. moms DKK 47,96 Inkl. moms DKK 59,95 Ned til: DKK 55,95
Purell berøringsfri LTX-12 dispenser til 1200 ml håndsprit, hvid
Purell berøringsfri LTX-12 til håndsprit, sort/krom
Purell berøringsfri TFX-12 dispenser til 1200 ml håndsprit, hvid
Dispenserstander m/monteringsplade, sort, til  berøringsfri Purell dispenser
Purell gulvstander til hånddesinfektion, original, hvid.
Purell gulvstander inklusive sort berøringsfri Purell dispenser LTX-1200
12 vare(r)

Håndsprit på farten, ferien og festivalen

Det brede sortiment fra Purell gør, at der findes håndspritsprodukter til enhver lejlighed. En Purell Håndsprit kan blandt andet købes i en smart og rejsevenlig udgave på 100 ml. En håndsprit på 100 ml. gør, at den altid passer i taksen, når du er på farten, og samtidig overholder den væskekravene i lufthavnen, og kan dermed medbringes i håndbagagen på din flyrejse. Det sikrer, at du altid er klar til at håndtere uforudsete hygiejnesituationer på steder uden vand og sæbe. Det er også muligt at købe andre typer af Purell hånddesinfektion til det private brug. For udover den mindre håndsprit på 100 ml, så er det her også muligt at købe pumpeflasker på både 300 og 500 ml. Purell tilbyder også en række forskellige dispensere, der egner sig perfekt, til steder, hvor en mere permanent spritstation er at foretrække. På siden her finder du blandt andet en berøringsfri dispenser fra Purell. Med de berøringsfrie dispensere stikker du bare hånden under selve dispenseren, og modtager herefter den korrekt dosering af håndsprit. Her er en enkelt dosis nok til at sikre en effektiv desinfektion af hænderne. Dispenserne fra Purell tilbydes desuden i flere former og farver, ligesom det ligeledes er muligt at tilkøbe de effektive gulvsstandere, der gør håndspritten nemme at placere på det mest nødvendige områder. Samtidig har disse gulvstandere en monteret drypbakke under selve dispenseren, der sikrer at spritten altid gribes, før den rammer gulvet.

Kontakt og vejledning

Med en håndsprit fra Purell får du altså en pålidelig og supereffektiv måde at opretholde god hygiejne på, uanset om du er på arbejdspladsen, i skolen eller i det offentlige rum. Produkternes virkning er testet og Purell er af Statens Serum Institut godkendt til kirurgisk hånddesinfektion. Har du spørgsmål til produkterne fra Purell er der altid hjælp at hente. Kontakt os med dine spørgsmål på mailen: kontakt@haandsprit.dk. Du er også meget velkommen til at ringe på telefon (+45) 21 95 99 22.