Insulinsprøjter

Til personer med diabetes er det vigtigt, at kroppen har den rette mængde insulin. Her på siden finder du vores udvalg af insulinsprøjter fra 0,3 ml og op til 1 ml. De anvendes i forbindelse med injektion af insulin til personer med diabetes, for at holde blodsukkeret normalt.

Hos Håndsprit.dk lagerfører vi altid produkter fra førende producenter, der lever op til vores høje krav til sikkerhed. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og find lige netop de insulinsprøjter, der matcher dine behov og ønsker. Kontakt os endelig, hvis du skulle få brug for vejledning undervejs.

6 vare(r)
Injektionsservietter, 70% isopropyl, 3x6 cm, enkeltpakket, 100 stk.
Nyhed
Injektionsservietter, 3 x 6 cm, 82% ethanol, 0.5% klorhexidin, enkeltpakket 100 stk.
Insulinsprøjte 0,3 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 30G, x 5/16, 0,30 x 8 mm
Insulinsprøjte 0,5 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 30G, x 5/16, 0,30 x 8 mm
Insulinsprøjte 0,5 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 29G, x 1/2, 0,33 x 12,7 mm
Insulinsprøjte 1 ml med påsat kanyle, BD Microfine, 29G, x 1/2, 0,33 x 12,7 mm
6 vare(r)

Find de rigtige insulinsprøjter her

Vores udvalg af insulinsprøjter kommer blandt andet fra det anerkendte varemærke BD Microfine. Her finder du insulinsprøjter med påsat silikonebelagt kanyle og letlæselige tal, som garanterer en sikker anvendelse.

De fås desuden i forskellige størrelser, hvor du finder insulinsprøjter med 1 ml såvel som 0,3 og 0,5 ml. For sikker injektion anbefaler vi, at du anvender injektionsservietter til at desinficere huden. Du kan med fordel også tage et kig på vores spritservietter, injektionsplastre og kanylebokse.

Fælles for alle produkterne er, at de er med til at minimere risikoen for stikskader og kontaminering. Det optimerer sikkerheden på klinikken for både personale og patienter.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Håndsprit.dk udvælger vi nøje vores sortiment, så det stemmer overens med vores høje krav til kvalitet og sikkerhed. Vi mener nemlig, at det er nødvendigt med en god sikkerhed – både i privaten såvel som i sundhedssektoren.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores insulinsprøjter, eller har du brug for faglig ekspertise til at vælge den helt rigtige løsning? Kontakt os endelig, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig og din situation. Vi ser frem til at høre fra dig!