Kanylebokse

Godkendte kanylebokse er alfa og omega for en sikker bortskaffelse af risikoaffald såsom medicinrester, sprøjter, kanyler, skalpelblade og mere. Derfor forhandler vi hos Håndsprit.dk et stort udvalg af kanylebokse og kanylebøtter til klinikken, som er med til at optimere sikkerheden for personale såvel som patienter.

Udvalget byder på flere forskellige størrelser og designs, så du med garanti kan finde en, der passer bedst til din klinik. Tag et kig på nedenstående sortiment, og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til at vælge den rette.

7 vare(r)
Kanyleboks, Uson, med aftrækslåg, 11 l.
Ekskl. moms DKK 75,64 Inkl. moms DKK 94,55
Kanyleboks, Uson, hvid med gult låg, 5000 ml
Kanyleboks, Uson, transparent med gult låg, 1500 ml
Kanyleboks, gul Uson, 1500 ml
Ekskl. moms DKK 15,53 Inkl. moms DKK 19,41
Kanyleboks, Sharpsafe, 4000 ml, sort med gult låg
Kanyleboks, Uson, 19 cm, Ø14,5 cm, 2000 ml.
Kanyleboks, Uson, 29,5 cm, Ø13,2 cm, 3000 ml
7 vare(r)

Sikker bortskaffelse med kanylebokse

Kanylebokse er specialdesignet til en sikker bortskaffelse af alt fra medicinrester og skalpelblade til sprøjter og kanyler. Kanyleboksen er et yderst nødvendigt produkt til enhver klinik, der har med lige netop disse genstande at gøre. Den minimerer nemlig risikoen for stikskader betydeligt meget og bidrager derfor til en bedre arbejdssikkerhed.

Vores udvalg af kanylebokse kommer i flere designs og størrelser, så der er noget til enhver klinik. Her finder du både mindre kanylebøtter på 1500 ml og de større kanylebokse på 11 liter. Her kan du vælge flere designs med blandt andet aftrækslåg og transparent låg.

Med kanylebokse optimerer du sikkerheden og giver ekstra beskyttelse til både personale og patient. Køb lige netop den kanyleboks, der matcher dine behov og ønsker, og bidrag til en bedre arbejdssikkerhed.

Find alt til klinikken hos Håndsprit.dk

Sikkerhed er alfa og omega på klinikker og i sundhedssektoren. Derfor går vi hos Håndsprit.dk naturligvis altid op i at skabe et sortiment, der lever op til vores høje krav til kvalitet og sikkerhed. Vi garanterer altid et gennemtestet sortiment af udelukkende det bedste, så du kan være sikker på, at du modtager kvalitetsrige produkter.

Til klinikker forhandler vi desuden sprøjter og kanyler til injektion såvel som spritservietter, som alle garanterer en sikker anvendelse. Sidder du tilbage med spørgsmål til vores sortiment, eller har du brug for grundig vejledning til at finde de rigtige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!