Overfladedesinfektion

Overfladedesinfektion

Rengøring med overfladedesinfektion er nødvendigt for at opnå det reneste resultat. Derfor forhandler vi hos Håndsprit.dk et stort udvalg af desinfektionsmidler, som alle sørger en effektiv rengøring, der fjerner alle bakterier. Udvalget består af alt lige fra fugtede servietter med ethanol til desinficerende engangsklude. På den måde kan du skabe et godt og rent arbejdsmiljø i institutionen, klinikken, hjemmet eller noget helt fjerde.

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find alle de rengøringsmidler og -udstyr, der skal til for at fjerne selv de mest indgroede bakterier. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, eller finder du ikke, hvad du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

49-53 af 53
Wet Wipe desinfektionsklude med Ethanol, uden sæbe, Mini
Wet Wipe desinfektionsklude med Ethanol, uden sæbe, Maxi
Wet Wipe desinfektionsklude, Pure Ethanol 70%, Blue Maxi.
Ekskl. moms DKK 71,20 Inkl. moms DKK 89,00 Ned til: DKK 69,00
Wet Wipe Ethanol desinfektion, med Ethanol og tensid, Mini
Tilbud
Overfladedesinfektion 85% alkohol, 5000 ml
Specialpris Ekskl. moms DKK 159,96 Inkl. moms DKK 199,95
Pris: Ekskl. moms DKK 199,96 Inkl. moms DKK 249,95
49-53 af 53

Effektiv rengøring med desinfektion

Uanset erhverv er en effektiv rengøring nødvendig for at undgå spredning af baktier og virusser. Hos Håndsprit.dk forhandler vi derfor en bred vifte af overfladedesinfektion, som alle kan hjælpe med den daglige rengøring, hvor overfladerne sprittes af.

Vores desinfektionsmidler er effektive i kampen mod bakterier, så du og dine medarbejdere kan opnå den største tryghed, der minimerer spredning af virusser. Blandt vores udvalg finder du CEI-vurderede overfladedesinfektioner, der er velegnede til ethvert erhverv – lige fra institutioner og klinikker til caféer og kontorer.

Stort udvalg af desinfektionsmidler

Til erhverv med fødevarer finder du en række fødevaregodkendte overfladedesinfektioner til alt lige fra aftørring af borde til maskiner, digitale vægte og mere. Til kontormiljøer finder du blandt andet keyboard wipes og touchscreen wipes, som er desinficerende servietter til tastaturer og skærme.

Til klinikker og andre institutioner med høje krav til rengøring og desinficering finder du en bred vifte af hospitalssprit samt overfladedesinfektion både med og uden alkohol. De fås i dunke op til 20 liter, ligesom de fås i sprayflasker eller som wipes.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Fandt du ikke det, du manglede, eller sidder du tilbage med spørgsmål? Så står vi altid klar til at hjælpe. Hos Håndsprit.dk går vi altid op i at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores webshop.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for et par gode råd eller en grundig vejledning. Det kan du gøre på telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side. Vi glæder os til at hjælpe dig med at bekæmpe bakterierne!