Lejepapir, Abena Couch Rolls, 50 m. pr. rulle, 50 cm bred, perforeret for hver 36 cm., hvid, 9 ruller

Varenummer: 1999915917

På lager

Ekskl. moms DKK 407,74 Inkl. moms DKK 509,68

Har du spørgsmål til produktet?

Obs! Dette lejepapir havde tidligere varenummer 4605. Samme produkt og samme størrelse.


ABENA Couch Rolls er udviklet specielt til undersøgelsesborde og brikse og er således særlig tiltænkt lægeklinikker, sygehuse, tandlægeklinikker og klinikker for fysioterapi, kiropraktik, massage og lignende. Lejepapiret har en absorberende overflade, som kombineret med den væsketætte bagside sikrer, at væske af forskellig art ikke trænger igennem materialet. Afrivning af nye ark gøres nemt of hurtigt takket være den praktiske perforering i papiret. Andre fordele ved ABENA Couch Rolls er, at engangspapiret mindsker risikoen for kontaminering og forbedrer hygiejnen. Vores professionelle lejepapir findes i forskellige bredder, så du er sikker på at finde netop den variant, der passer til dit behov. ABENA Couch Rolls er certificeret med den europæiske miljømærkning, EU-Blomsten.

Kan benyttes med eller uden dispenser.

Prisen er angivet for 9 ruller = 1 kasse


Se udvalg af lejepapir her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

 
✔️  Absorberende materiale   ✔️  2-lags  ✔️   Perforerede ark   ✔️  Let og hygienisk løsning   ✔️  Miljømærket med EU-Blomsten     
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse: Lejepapir
Varemærke: ABENA
Vareserie: Couch Rolls
Farve: hvid
Materiale: nyfiber
Perforering: perforeret for hver 36 cm
Antal lag: 2-lags
Engangs/flergangs: engangs
Længde/dybde: 50 m
Bredde: 50 cm
Certifikater: EU-Blomsten, FSC Mix
Produktbeskrivelse: ABENA Couch Rolls er udviklet specielt til undersøgelsesborde og brikse og er således særlig tiltænkt lægeklinikker, sygehuse, tandlægeklinikker og klinikker for fysioterapi, kiropraktik, massage og lignende. Lejepapiret har en absorberende overflade, som kombineret med den væsketætte bagside sikrer, at væske af forskellig art ikke trænger igennem materialet. Afrivning af nye ark gøres nemt of hurtigt takket være den praktiske perforering i papiret. Andre fordele ved ABENA Couch Rolls er, at engangspapiret mindsker risikoen for kontaminering og forbedrer hygiejnen. Vores professionelle lejepapir findes i forskellige bredder, så du er sikker på at finde netop den variant, der passer til dit behov. ABENA Couch Rolls er certificeret med den europæiske miljømærkning, EU-Blomsten. Produktet kan benyttes med eller uden dispenser.
Brugsanvisning: Sørg for at papiret er helt glattet ud inden brug.
Yderligere information
Mærke Abena