Zinkspray, ABENA, farve- og parfumefri, 10% zink, 100 ml.

Varenummer: 100000393305

På lager

Ekskl. moms DKK 67,96 Inkl. moms DKK 84,95

Har du spørgsmål til produktet?

ABENAs Zink Spray beskytter og hjælper med at genopbygge huden. Spray-applikatoren TLT (Thin Layer Technology) fordeler zinksalven jævnt, hvilket minimerer behovet for fysisk kontakt. ABENAs Zink Spray har en antiseptisk virkning og kan over tid hjælpe med at genopbygge hudens barriere, hvilket resulterer i en velhydreret hud i op til 24 timer. Samtidig er huden i det udsatte område beskyttet mod irritationer fra urin og lignende.

100 ml.


Se udvalg af Zinkprodukter og hudcreme her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

 ✔️ Antiseptisk virkning og mindsker risiko for rødme og infektion   ✔️   Mindre friktion beskytter sart og følsom hud   ✔️   Sprayflasken sikrer en jævn fordeling så fysisk berøring undgås   ✔️   Hurtigabsorberende og fugtgivende i op til 24 timer   ✔️   Beroligende effekt på huden  
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Zinkspray
Varemærke:ABENA
Holdbarhed:36 måneder
Holdbarhed, åbnet:12 måneder
Materiale:HDPE
Tekniske ingredienser:Aqua, Coco Caprylate / Caprate, Glycerin, Zinc Oxide, Alkyl Alcohols, Alkyl Glucoside, Propylene Glycol, Cococlycerides, Caprylyl Glycol, Caprylic Hydroxamic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Extract, Oleic Acid, Silica, Sodium Benzoate, Potasium
Features:farve- og parfumefri, 10% zink
pH-værdi (konc.):5-6
pH-værdi:5-6
Længde/dybde:4.9 cm
Bredde:4.9 cm
Højde:14.1 cm
Vægt, brutto:0.126 kg
Rumindhold, netto:100 ml
Produktbeskrivelse:ABENAs Zink Spray beskytter og hjælper med at genopbygge huden. Spray-applikatoren TLT (Thin Layer Technology) fordeler zinksalven jævnt, hvilket minimerer behovet for fysisk kontakt. ABENAs Zink Spray har en antiseptisk virkning og kan over tid hjælpe med at genopbygge hudens barriere, hvilket resulterer i en velhydreret hud i op til 24 timer. Samtidig er huden i det udsatte område beskyttet mod irritationer fra urin og lignende.
Brugsanvisning:Ryst godt inden brug. Vær sikker på at huden er ren og tør inden brug. Spray zinksalven på i en jævn bevægelse. Du skal muligvis spraye et par gange, inden huden er helt dækket, men zinksprayen bør påføres i så tyndt et lag som muligt. Spray i en afstand af 10-15 cm afstand fra det udsatte område. Det er ikke nødvendigt at smøre efter med hånden. Brug sprayen hver gang du skifter inkontinensprodukt.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Kun til udvortes brug. Undgå øjenkontakt. Brug ikke produktet hvis du er overfølsom for nogle af de stoffer som er i det.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeAbena