12 x 200 ml Plum solcreme faktor 30, Svanemærket og parfumefri

Varenummer: 3022

På lager

Ekskl. moms DKK 719,20 Inkl. moms DKK 899,00

Har du spørgsmål til produktet?

Solcreme faktor 30


 Vandfast solcreme med høj beskyttelse. Uparfumeret. Beskytter huden mod UVA og UVB stråler. Anvendes på hele kroppen. Anbefalet dosis: En håndfuld til hele kroppen. Påfør cremen ofte, især når du sveder eller har været i vandet.Velegnet til brancher hvor der arbejdes udenfor samt børneinstitutioner m.fl.


* Det anbefales at smøre sig med solcreme 2 gange med 30 min. mellemrum, INDEN man går ud i solen. (Kilde: DR Sundhedsmagasinet maj 2016)


 PRODUKTFAKTA:

  • Vandfast solcreme

  • Uden parfume

  • Beskytter mod UVA og UVB ståler

  • Svanemærket

  • Dermatologisk testet
Prisen er angivet for 12 stk. á 200 ml.


Se komplet udvalg af cremer her

Produktbeskrivelse

Detaljer

Det er helt individuelt, hvor meget sol huden tåler. Men faktum er, at for meget sol er både sundhedsskadeligt og kræftfremkaldende. Og at den skadelige effekt fra solens UV-stråler kan begrænses væsentligt ved at anvende en creme med solbeskyttelsesfaktor. Derfor er det ekstra vigtigt at huske solcremen. Både på arbejde og når du holder fri. En faktor 15 giver medium beskyttelse og anbefales til normal eller mørkere hud. Til lys eller sart hud anbefales en faktor 30 med høj beskyttelse.

Solcremerne indeholder et solfilter med stoffer, der trænger ind i det øverste hudlag. Når UV-strålerne rammer huden absorberer filteret UV-strålingen, så den ikke når ned i de nedre hudlag og forårsager skade. Den anbefalede dosis er en håndfuld til hele kroppen. Børn ca. 15-20 ml. Det er vigtigt at anvende denne dosis, for at opnå korrekte beskyttelse. Solcremen bør påføres ofte. Især når du sveder eller har været i vandet. Og husk - du beskytter dig bedst ved at være i skyggen, eller have tøj på. Vær opmærksom på, at svanemærkede solcremer kan forårsage afsmitning på tekstiler.

** Det anbefales at smøre sig med solcreme 2 gange med 30 min. mellemrum, INDEN man går ud i solen. (Kilde: DR Sundhedsmagasinet maj 2016)

Yderligere information
MærkePlum