Mundbind 3-lags type IIR med øreelastikker, Abena Excellent, 50 stk., blå

Varenummer: 100001012363

På lager: 75 stk.

Ekskl. moms DKK 76,00 Inkl. moms DKK 95,00

Mundbind, 3-lags type IIR.


Mundbind med bløde og stærke øreelastikker samt næseklemme, der sikrer god og tæt pasform. Mundbindene har en lav respirationsmodstand samt høj bakteriefiltrering. Anbefales til brug af sundhedsfagligt personale samt i omgivelser med høje hygiejne krav for at mindske krydskontaminering. Omgivelserne beskyttes imod smitte og brugeren imod stænk og sprøjt med et tryk på 120 mmHg. Type IIR godkendt i henhold til EN 14683:2019.

Pakken indeholder 50 stk blå mundbind. 


Prisen er angivet for 1 æske á 50 stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Mundbind med øreelastikker, type IIR
Varemærke:Abena
Vareserie:Excellent
Farve:blå
Materiale:metal, PP, spandex
Features:ultrasonic, usteril anti-dug næsestykke
Engangs/flergangs:engangs
Antal lag:3-lags
Længde/dybde:18 cm
Bredde:9 cm
Certifikater:CE
Produkt- eller teststandarder:EN 14683:2019
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:93/42/EEC
Produktbeskrivelse:Mundbind med bløde og stærke øreelastikker og næseklemme, der sikrer god pasform. Mundbindene har en lav respirationsmodstand samt høj bakteriefiltrering. Anbefales til brug af sundhedsfagligt personaler i operationsstuer eller i omgivelser med lignende hygiejne krav for at mindske krydskontaminering. Omgivelserne beskyttes imod smitte og brugeren imod stænk og sprøjt med et tryk på 120 mmHg. Type IIR godkendt i henhold til EN 14683:2019.
Brugsanvisning:Form næseklemme og anbring mundbindet på ansigtet, sørg for at dække næsen og munden. Sæt øreelastikkerne rundt om ørerne. Mundbindet påtages med det farvede lag yderst og foldes altid helt ud.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald. Ved mistanke om kontaminering skal produktet kasseres som klinisk affald.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information