Underlag, ABENA Abri-Soft Superdry, 90 x 75 cm, lyseblå, fluff/nonwoven/PE/SAP/tissue, med tape, 30 stk.

Varenummer: 25414003

På lager

Ekskl. moms DKK 133,89 Inkl. moms DKK 167,36

Har du spørgsmål til produktet?

Kraftigt sugende og væsketæt underlag med tape, str. 90 x 75 cm.


ABENA Abri-Soft Superdry anvendes som beskyttende engangsunderlag til for eksempel senge og stole, så brugeren kan føle sig tryg i enhver situation. Engangsunderlaget er primært tiltænkt ikke-sterile procedurer som sårpleje og blødprøvetagning, men kan med fordel anvendes som beskyttende underlag ved inkontinensproblemer. Underlaget har forseglede kanter for optimal beskyttelse mod lækage, og Odor-systemet minimerer ubehagelige lugte. Overfladen er dækket af et blødt non-woven materiale, som sikrer brugeren optimal komfort. Ud over at underlaget hjælper til at skabe ro og tryghed, når man sidder eller ligger ned, er det også med til at mindske risikoen for kontaminering og øge hygiejnen. ABENA Abri-Soft Superdry har en let til moderat absorberingsevne og er tilgængelig i to versioner, med hhv. sidestykker eller tape. Begge modeller er særligt velegnet til aktive og urolige brugere, idet de sikrer, at underlaget ikke flytter sig. Begge modeller fås desuden i forskellige størrelser, så du er sikker på at finde lige præcis den løsning, der matcher dit behov.


Kasseres som almindeligt affald.


Størrelse 90 x 75 cm.



Prisen er angivet for 1 pakke med 30 stk.


Se flere underlag her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

✔️Absorberende kerne af fluff og SAP    ✔️Blød og glat nonwoven overflade     ✔️Hurtig absorption af væske     
✔️Væsketæt bagside og forseglede kanter for ekstra beskyttelse     ✔️Tilgængelig i forskellige størrelser    
View?type=ProductFlagSetting&rowId=21058&size=LargeThumbnail-CE_black-ai Thumbnail-FSC_Logo_TM_pantone_PIM_FSCMix-ai Thumbnail-Feature_MD-psdPreview-CERTIFICATE_Dermatologically-tested_P281-aiPreview-Soft-ai Preview-Single_use_black-USE-FILE-5-4-2-Do-not-re-use-ai Preview-Fluff-ai Preview-Channels-ai Preview-FEATURE_Odor-control_P281-ai Preview-SAP-ai
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Underlag
Varemærke:ABENA
Vareserie:Abri-Soft Superdry
Holdbarhed:5 år
Farve:blå
Materiale:PE, fluff, nonwoven, SAP, tissue
Egenskaber:med tape
Features:usteril
Engangs/flergangs:engangs
Vægt, netto:100 g
Længde/dybde:90 cm
Bredde:75 cm
Certifikater:CE, FSC Mix, MD
Tolerance:+/- 2,5 cm
Absorptionsevne:1800 ml
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Produkt- eller teststandarder:ISO 11948-1
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:MDR (EU) 2017/745
Produktbeskrivelse:ABENA Abri-Soft Superdry anvendes som beskyttende engangsunderlag til for eksempel senge og stole, så brugeren kan føle sig tryg i enhver situation. Engangsunderlaget er primært tiltænkt ikke-sterile procedurer som sårpleje og blødprøvetagning, men kan med fordel anvendes som beskyttende underlag ved inkontinensproblemer. Underlaget har forseglede kanter for optimal beskyttelse mod lækage, og Odor-systemet minimerer ubehagelige lugte. Overfladen er dækket af et blødt non-woven materiale, som sikrer brugeren optimal komfort. Ud over at underlaget hjælper til at skabe ro og tryghed, når man sidder eller ligger ned, er det også med til at mindske risikoen for kontaminering og øge hygiejnen. ABENA Abri-Soft Superdry har en let til moderat absorberingsevne og er tilgængelig i to versioner, med hhv. sidestykker eller tape. Begge modeller er særligt velegnet til aktive og urolige brugere, idet de sikrer, at underlaget ikke flytter sig. Begge modeller fås desuden i forskellige størrelser, så du er sikker på at finde lige præcis den løsning, der matcher dit behov.
Brugsanvisning:Underlaget placeres på sengen eller stolen med den blå side nedad. Sørg for at underlaget er helt glattet ud inden brug.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler. Ved mistanke om kontaminering skal produktet kasseres som klinisk affald.
Bortskaffelse af emballage:Kan genanvendes eller forbrændes.
 
Yderligere information
MærkeAbena