5 liter Pristine Hånddesinfektion gel 85%, med Glycerin, til påfyldning

Varenummer: 122617-1

På lager

Ekskl. moms DKK 179,96 Inkl. moms DKK 224,95
  • Køb 3 for 479.88 (DKK 199,95 inkl. moms) og spar 12%

Har du spørgsmål til produktet?

Pristine håndsprit 85% gel i 5 liters dunk.

Pristine er en serie af produkter af høj kvalitet til en go´ pris. Denne dunk med 5 liter håndsprit gel anvendes til at fylde på vægdispensere som er egnede til påfyldning af håndsprit, eller fyldes på mindre genbrugsflasker i plast eller glas.

Hænderne er vores største smittekilde, hyppig hånddesinfektion er et middel til at forebygge smittespredning, hvor der er risiko for overførsel af bakterier og vira. Pristine hånddesinfektions produkter indeholder 85% alkohol og Glycerin, som er dokumenteret effektivt drabseffekt mod forebyggelse af smittespredning.


Pristine håndsprit 85% anvendes i sundheds- og plejesektoren, børneinstitutioner, fødevareindustrien samt steder hvor høj hygiejne kræves, og hvor håndvask ikke er muligt eller tilstrækkelig.

Prisen er angivet pr. 1 stk dunk á 5 liter. (1 kolli = 3 stk)

Produktbeskrivelse

Detaljer

Håndsprit gel - varedeklaration:

Produktbetegnelse: Hånddesinfektion gel
Varemærke: Pristine
Holdbarhed: 48 måneder
Holdbarhed, åbnet: 12 måneder
Farve: klar
Ingredienser/sammensætning: 85% ethanol. Alcohol denat, Aqua, Glycerin
Features: dunk til påfyldning af mindre enheder
Længde/dybde: 19 cm
Bredde: 12 cm
Højde: 29,5 cm
Vægt, netto: 4250 g
Rumindhold, brutto: 5000 ml
Produktbeskrivelse: Hænderne er vores største smittekilde, hyppig hånddesinfektion er et middel til at forebygge smittespredning, hvor der er risiko for overførsel af bakterier og vira. Pristine håndsprit gel indeholder 85% alkohol og Glycerin, som er dokumenteret effektivt drabseffekt mod forebyggelse af smittespredning.
Vejledning i brug/anvendelse: Der tilføres hånddesinfektionsmiddel nok, så huden kan holdes fugtig i 30 sekunder. Produktet påføres rene, tørre hænder, der fordeles og indgnides overalt på og imellem fingrene, håndryggen og håndfladen samt håndled til tørhed opnås. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.
Opbevaringsinstruktioner: Opbevares forsvarligt, i original emballage, utilgængeligt for børn og ikke i direkte sollys.
Temperaturtolerance: 5 °C - 30 °C
Sikkerhedsinstruktioner og -advarsler: Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt Opbevar indholdet et sikkert sted . Opbevares på et godt ventileret sted. Opbevares køligt i original emballagen.
Instruktioner vedrørende produktbortskaffelse: Afleveres på miljøstation.
Instruktioner vedrørende bortskaffelse af emballage: Kan genbruges eller forbrændes.

Yderligere information
MærkePristine