Glasrens, ABENA Puri-Line, klar-til-brug, uden farve og parfume, 500 ml.

Varenummer: 100001397002

På lager

Ekskl. moms DKK 23,96 Inkl. moms DKK 29,95
  • Køb 12 for 239.52 (DKK 24,95 inkl. moms) og spar 17%

Har du spørgsmål til produktet?

ABENAs klar-til-brug glasrens er ideel til rengøring af alle glasoverflader som for eksempel vinduer, spejle, bilruder og lignende. Glasrensen kan også med fordel anvendes til at fjerne pletter på malede overflader. Vores glasrens fjerner nemt og effektivt fedt, olie og nikotin og efterlader overfladen strålende blank uden striber.Prisen er angivet for 1 stk. á 500 ml. (1 kolli = 12 stk.)


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Thumbnail-Asthma-Allergy-Nordic_PIM_asthmaallergynordic-ai Thumbnail-UK_Swan_A_POS_CMYK-aiPreviewPNG-Without_color-ai PreviewPNG-Without_perfume-aiPreviewPNG-Cleaning_spray_method-ai PreviewPNG-min-95-post-consumer-recycled-Pan347-ai PreviewPNG-Cleaning_window_cleaning-ai
 
✔️  Klar-til-brug  ✔️   Pletrengøring på malede overflader   ✔️  Fjerner fedt, olie og nikotin   ✔️  Blank og uden striber
 
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Glasrens
Varemærke:ABENA
Vareserie:Puri-Line
Features:klar-til-brug, uden farve og parfume
pH-værdi (konc.):10
Rumindhold, netto:500 ml
Certifikater:Svanemærket, Asthma Allergy Nordic
Direktiver, lovgivning og regler:(EF) 1272/2008
Faresætninger:Ingen
Produktbeskrivelse:ABENAs klar-til-brug glasrens er ideel til rengøring af alle glasoverflader som for eksempel vinduer, spejle, bilruder og lignende. Glasrensen kan også med fordel anvendes til at fjerne pletter på malede overflader. Vores glasrens fjerner nemt og effektivt fedt, olie og nikotin og efterlader overfladen strålende blank uden striber.
Brugsanvisning:Glasrens sprayes på direkte den overflade, der skal rengøres, eller på en glasklud eller glasmoppe, hvorefter overfladen aftørres.
Doseringsinstruktioner:Anvendes ufortyndet
Yderligere information
MærkeAbena