Dispensere

Dispensere

Hos Håndsprit.dk kan du finde et kæmpe udvalg af dispensere til refills.

Dispensersystemer velegnet til steder med høje hygiejnekrav sammen med luft- og bakterietætte poser med håndsprit og håndsæbe til at fylde op med, er løsningen på helt rene omgivelser –og helt rene hænder.

Vi har også et spændende udvalg af plasterdispensere, heriblandt de smarte QuickFix plasterdispensere fra Plum.

Uanset om du har behov for en dispenser der kan tåle kraftig rengøring mens den sidder på væggen eller en dispenser, som kan afmonteres på et øjeblik for derefter at komme direkte i opvaskemaskinen, så har vi en driftsikker løsning.

Brugervenlige dispensere


For os er det vigtigt håndhygiejne er nemt tilgængeligt ved enhver offentlig arbejdsplads. Derfor lægger vi vægt på brugervenlighed til fornuftige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste dispensere og håndhygiejne produkter i praktisk hygiejnisk engangsemballage, som tåler at blive brugt mange gange dagligt. Med enkle designs passer vores dispensere ind i ethvert miljø. Vores brede sortiment af dispensere og håndhygiejne, gør vi det let for dig, at vælge det rette produkt til din klinik, institution eller virksomhed.

Er du i tvivl om hvilken dispenser der passer til den enkelte refill, eller omvendt, så sidder vi klar ved telefonen for at hjælpe dig. Ring på 21 95 99 22.
49-53 af 53
Diversey IntelliCare berøringsfri dispenser til sæbe/hånddesinfektion, hvid
Pumpe til 5 liters dunk
Ekskl. moms DKK 49,00 Inkl. moms DKK 61,25
Sterisol dispenser med kappe, 0,7 l., plastarm.
Tork H2 Xpress dispenser Multifold håndklædeark, sort.
Tork Maxi Centerfeed Dispenser, W2
Ekskl. moms DKK 599,00 Inkl. moms DKK 748,75
49-53 af 53