Info omkring bestilling af sprøjter og kanyler.

Velkommen.

Mit navn er Morten Andersen og jeg er indehaver og daglig leder af Håndsprit.dk.

Jeg har været virksomhedsindehaver indenfor servicebranchen siden 1992. Primært med hygiejne indenfor fødevaresektoren og sundhedsområdet. I 2015 fik jeg idéen til Håndsprit.dk: En specialbutik for håndhygiejne! Sidenhen er udvalget vokset til flere tusinde forskellige produkter. Alle med det til fælles, at den røde tråd er hygiejne, sundhed og produkter af bedste kvalitet. Den gode service er en selvfølge, og jeg henviser stolt til kundernes anmeldelser på Trustpilot som du kan se ved at klikke lige her.


Bestilling af sprøjter og kanyler.

Både private, det offentlige samt virksomheder kan handle hos Håndsprit.dk. Alle produkter indenfor sprøjter og kanyler er lagervarer og er angivet med nøjagtigt antal. Det er din sikkerhed for at produktet står fysisk på vores lager i Gørlev på Vestsjælland. Dette sikrer unødig ventetid på din bestilling og kortest mulige leveringstid fra vores lager og hen til dig.


Diskret emballage og levering.

Bestilling af hygiejneprodukter er en privat sag. Derfor pakkes og afsendes alle ordrer med indhold af sprøjter og kanyler i neutral emballage. Dette sikrer diskretion undervejs til enten pakkeshop, pakkeboks eller leveret ved din dør. Bestillinger ekspederes, pakkes og afsendes indenfor max. 1 - 2 hverdage.


Tilhørende produkter.

Vi har et stort udvalg af engangshandsker, desinfektionsservietter til hud samt sygeplejeartikler, klinikprodukter mv. Savner du en vare i vores sortiment hører jeg gerne fra dig. Send mig en mail på kontakt@haandsprit.dk og du hører fra mig personligt indenfor 24 timer på hverdage.

God fornøjelse med dine kvalitetsprodukter fra Håndsprit.dk

Med venlig hilsen Morten Andersen