Vaskecreme, Abena, uden farve, med parfume, 500 ml pumpeflaske

Varenummer: 665701

På lager

Ekskl. moms DKK 34,36 Inkl. moms DKK 42,95
  • Køb 6 for 186.96 (DKK 38,95 inkl. moms) og spar 10%

Har du spørgsmål til produktet?

ABENAs Vaskecreme er en mild og effektiv lotion udviklet til skånsom kropsvask og personlig hygiejne. Et godt alternativ i forskellige situationer, hvor du ikke har adgang til et traditionelt bad. Vaskecremen er udviklet særligt med tanke på personer, der er sengeliggende eller har bevægelsesvanskeligheder. Det særlige ved denne lotion er, at den kan bruges uden vand, men alligevel efterlader dig med en behagelig og ren fornemmelse som efter et bad. ABENAs Vaskecreme er mild og skånsom mod huden, og den fås både med og uden parfume. Den fjerner effektivt ubehagelig lugt og efterlader huden frisk og ren. Samtidig beskytter og plejer den huden, takket være indholdet af allantoin. I kombination med en blød klud eller vaskehandske, er det en meget skånsom måde at blive vasket på med meget lidt friktion. Vaskecremen kan bruges på både børn og voksne.Prisen er angivet for 1 pumpeflaske á 500 ml. (1 kolli = 6 flasker).

Produktbeskrivelse

Detaljer

R193437-Thumbnail R193549-ThumbnailR227029-ThumbnailR219681-Thumbnail R193449-Thumbnail R231595-Thumbnail

✔️  Mild mod huden og god renseevne   ✔️   Perfekt til daglig vask uden vand   ✔️   Allantoin beroliger huden og tilfører fugt   ✔️   Fjerner effektivt ubehagelig lugt  

Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Vaskecreme
Varemærke:ABENA
Holdbarhed:36 måneder
Holdbarhed, åbnet:12 måneder
Materiale:PET
Ingredienser/sammensætning:Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Sorbitol, Allantoin, Ceteraryl-20, Carbomer, Cetearyl Alcohol,
Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
Features:uden farve, med parfume
pH-værdi (konc.):5-5,5
Vægt, brutto:0,55 g
Længde/dybde:7 cm
Bredde:7 cm
Højde:19,5 cm
Rumindhold, netto:500 ml
Certifikater:Svanemærket, Vegan Society
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Direktiver, lovgivning og regler:(EF) Nr. 1223/2009
Produktbeskrivelse:ABENAs Vaskecreme er en mild og effektiv lotion udviklet til skånsom kropsvask og personlig hygiejne. Et godt alternativ i forskellige situationer, hvor du ikke har adgang til et traditionelt bad. Vaskecremen er udviklet særligt med tanke på personer, der er sengeliggende eller har bevægelsesvanskeligheder. Det særlige ved denne lotion er, at den kan bruges uden vand, men alligevel efterlader dig med en behagelig og ren fornemmelse som efter et bad. ABENAs Vaskecreme er mild og skånsom mod huden, og den fås både med og uden parfume. Den fjerner effektivt ubehagelig lugt og efterlader huden frisk og ren. Samtidig beskytter og plejer den huden, takket være indholdet af allantoin. I kombination med en blød klud eller vaskehandske, er det en meget skånsom måde at blive vasket på med meget lidt friktion. Vaskecremen kan bruges på både børn og voksne.
Brugsanvisning:Påfør og brug efter at have fjernet synlig snavs/urin/afføring. Efter brug af produktet, tør overskydende produkt væk med en blød klud eller vaskehandske.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Kan irritere øjets slimhinde ved direkte kontakt. Skyl grundigt med rent vand, ved vedvarende gener kontaktes læge.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Yderligere information
MærkeAbena