Tapeble, ABENA Slip, L2, grøn farvekode, Premium, 22 stk.

Varenummer: 1000021290

På lager

Ekskl. moms DKK 130,11 Inkl. moms DKK 162,64
  • Køb 4 for 500.68 (DKK 156,46 inkl. moms) og spar 4%

Har du spørgsmål til produktet?

Slip er Abenas førsteklasses serie af fuldt åndbare, anatomisk formede tapebleer til moderat til svær inkontinens. Den effektive kerne med Top-Dry teknologi sikrer hurtig absorption og tør overflade, selv efter gentagne vandladninger. En kombination af forskellige barrierer (synlige og usynlige) og elastikker (elastiske benudskæringer) giver en 360 graders lækagebeskyttelse. Kombinationen af disse funktionaliteter hjælper med at beskytte huden og opretholde en naturlig hudbalance. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener. Den fleksible kombitape af høj kvalitet med dobbelt tapefunktion sikrer optimal pasform og nem omplacering. Vådindikatoren med gradueringsskala hjælper brugeren og plejepersonalet med at finde produktet med det rette absorptionsniveau og det rette tidspunkt for produktskift. De dermatologisk testede produkter bærer Svanemærket.


Tapeble til moderat til svær inkontinens designet til særligt krævende situationer og sengeliggende brugere. Serien er forsynet med et logisk tal-/bogstavsystem og en farvekodning, som gør det let at skelne mellem de forskellige størrelser og sugeevner. Det er vigtigt altid at måle hoftestørrelsen for at vælge den rigtige størrelse og vælge den korrekte sugeevne for at undgå lækager. Fold bleen på langs med bagsiden vendt udad. Før bleen forfra og bagud. Bred den forreste del af bleen ud, så der opstår en skålform mellem benene. Fastgør den nederste tape i begge sider med en let opadgående vinkel og fastgør dernæst den øverste tape med en nedadgående vinkel for at opnå en sikker og behagelig pasform. Produktet kan påsættes, når bruger er stående (også selvhjulpen) eller liggende. Se vores påsætningsvejledning for yderligere information.Prisen er angivet for 1 pakke med 22 stk. (4 pakker = 1 kolli).


Se alle produkter i kategorien bind og bleer ved at klikke her.


Se flere tapebleer ved at klikke her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

 
 ✔️  Effektiv kerne med Top-Dry teknologi    ✔️  360 graders lækagebarrierer, der forhindrer lækage hele vejen rundt   ✔️   Formede benelastikker bidrager til optimal pasform   ✔️   Vådindikator med gradueringsskala   ✔️   Understøtter en sund hud   ✔️   100 % åndbarhed giver sund hud og optimal komfort   ✔️   Odor Control minimerer ubehagelige lugtgener   ✔️   Svanemærket   ✔️   Dermatologisk testet  
R193147-Thumbnail R193427-Thumbnail R193437-ThumbnailR227029-Thumbnail R193410-ThumbnailR227028-Thumbnail R233211-Thumbnail R227031-Thumbnail R193365-Thumbnail R227030-Thumbnail R227021-Thumbnail R228373-Thumbnail R241871-Thumbnail R227024-Thumbnail R227025-Thumbnail R227026-Thumbnail
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Tapeble
Varemærke:ABENA
Vareserie:Slip
Holdbarhed:5 år
Farve:hvid
Materiale:åndbar bagfolie, ECF fluff, elastan, elasticated combi tape, nonwoven, PE, PP, resin, SAP
Features:med grøn tryk
Kvalitetsniveau:Premium
Køn:unisex
Aktivitetsniveau:Kørestolsbruger, Sengeliggende
Inkontinensgrad:Svær
Absorptionsevne:3100 ml
Størrelse:L2
Længde/dybde:970 mm
Bredde:800 mm
Tolerance:+/- 10%
Enhed for vægt, netto:g
Hoftevidde:100-150 cm
Certifikater:CE, MD, Svanemærket, UKCA
Produkt- eller teststandarder:ISO 11948-1, ISO 13485, ISO 14001, ISO 9001
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:MDR (EU) 2017/745
Produktbeskrivelse:ABENA Slip er vores førsteklasses serie af fuldt åndbare, anatomisk formede tapebleer til moderat til svær inkontinens. Den effektive kerne med Top-Dry teknologi sikrer hurtig absorption og tør overflade, selv efter gentagne vandladninger. En kombination af forskellige barrierer (synlige og usynlige) og elastikker (elastiske benudskæringer) giver en 360 graders lækagebeskyttelse. Kombinationen af disse funktionaliteter hjælper med at beskytte huden og opretholde en naturlig hudbalance. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener. Den fleksible kombitape af høj kvalitet med dobbelt tapefunktion sikrer optimal pasform og nem omplacering. Vådindikatoren med gradueringsskala hjælper brugeren og plejepersonalet med at finde produktet med det rette absorptionsniveau og det rette tidspunkt for produktskift. De dermatologisk testede produkter bærer Svanemærket.
Brugsanvisning:Tapeble til moderat til svær inkontinens designet til særligt krævende situationer og sengeliggende brugere. Serien er forsynet med et logisk tal-/bogstavsystem og en farvekodning, som gør det let at skelne mellem de forskellige størrelser og sugeevner. Det er vigtigt altid at måle hoftestørrelsen for at vælge den rigtige størrelse og vælge den korrekte sugeevne for at undgå lækager. Fold bleen på langs med bagsiden vendt udad. Før bleen forfra og bagud. Bred den forreste del af bleen ud, så der opstår en skålform mellem benene. Fastgør den nederste tape i begge sider med en let opadgående vinkel og fastgør dernæst den øverste tape med en nedadgående vinkel for at opnå en sikker og behagelig pasform. Produktet kan påsættes, når bruger er stående (også selvhjulpen) eller liggende. Se vores påsætningsvejledning for yderligere information.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeAbena