Herrebind, ABENA Man, Formula 1, 15 stk.

Varenummer: 1000021335

På lager

Ekskl. moms DKK 33,56 Inkl. moms DKK 41,95
  • Køb 6 for 191.76 (DKK 39,95 inkl. moms) og spar 5%
  • Køb 12 for 364.32 (DKK 37,95 inkl. moms) og spar 10%

Har du spørgsmål til produktet?

ABENA Man Premium er vores produktserie designet specielt til at give mandlige brugere diskret sikkerhed ved let til moderate inkontinens. Det T-formede bind er designet til den mandlige anatomi og har en fremragende pasform, der tillader fri bevægelighed. Perforering i det ekstra bløde øverste lag giver ultimativ komfort. Den effektive kerne med Top-Dry teknologi giver hurtig absorption og tør overflade, selv efter gentagne vandladninger, og sikrer optimal hudbalance. Det fult åndbare bind er forsynet med et unikt barrieresystem med indbyggede lommer, der yder ekstra beskyttelse. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener. De dermatologisk testede produkter bærer Svanemærket og er lavet af FSC-certificerede materialer.


Herrebind til let til moderat inkontinens. Velegnet til aktive brugere, som ønsker frihed til at leve et socialt liv uden frygt for begrænsninger på grund af lækager og lugtgener. Nem fiksering i almindeligtt undertøj ved hjælp af selvklæbende tape. Produktstørrelsesgenkendelse ved hjælp af farvekoder, navne og nummereringssystem på produkt og pose.Prisen er angivet for 1 pakke med 15 stk.


Se flere herrebind ved at klikke her.


Med en fikseringstrusse holdes produktet behageligt på plads. Se fikseringstrusser her.


Se alle produkter i kategorien bind og bleer ved at klikke her.


Se flere tapebleer ved at klikke her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

R193147-Thumbnail R193318-Thumbnail R193427-Thumbnail R193437-ThumbnailR227029-Thumbnail R193410-ThumbnailR227028-Thumbnail R233211-Thumbnail R228378-Thumbnail R241871-Thumbnail R227023-Thumbnail R227024-Thumbnail R227025-Thumbnail
✔️ Effektiv kerneteknologi sikrer hurtig absorption og tør overflade   ✔️   Unikke lækagebarrierer for ekstra beskyttelse   ✔️   Superblød - giver optimal komfort    ✔️  100% åndbarhed understøtter sund hud   ✔️   T-formet for bedre pasform   ✔️   Odor Control minimerer ubehagelige lugtgener  
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Herrebind
Varemærke:ABENA
Vareserie:Man
Holdbarhed:5 år
Farve:grå
Materiale:åndbar bagfolie, ECF fluff, nonwoven, PE, PP, resin, SAP
Features:grøn farvekode, med silikonepapir
Kvalitetsniveau:Premium
Køn:mand
Inkontinensgrad:Moderat
Absorptionsevne:450 ml
Størrelse:Formula 1
Længde/dybde:29 cm
Bredde:23 cm
Tolerance:+/- 10%
Enhed for vægt, netto:g
Certifikater:UKCA, CE, FSC Mix Pulp, MD, Svanemærket
Produkt- eller teststandarder:ISO 11948-1, ISO 13485, ISO 14001, ISO 9001
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:MDR (EU) 2017/745
Produktbeskrivelse:ABENA Man Premium er vores produktserie designet specielt til at give mandlige brugere diskret sikkerhed ved let til moderate inkontinens. Det T-formede bind er designet til den mandlige anatomi og har en fremragende pasform, der tillader fri bevægelighed. Perforering i det ekstra bløde øverste lag giver ultimativ komfort. Den effektive kerne med Top-Dry teknologi giver hurtig absorption og tør overflade, selv efter gentagne vandladninger, og sikrer optimal hudbalance. Det fult åndbare bind er forsynet med et unikt barrieresystem med indbyggede lommer, der yder ekstra beskyttelse. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener. De dermatologisk testede produkter bærer Svanemærket og er lavet af FSC-certificerede materialer.
Brugsanvisning:Herrebind til let til moderat inkontinens. Velegnet til aktive brugere, som ønsker frihed til at leve et socialt liv uden frygt for begrænsninger på grund af lækager og lugtgener. Nem fiksering i almindeligtt undertøj ved hjælp af selvklæbende tape. Produktstørrelsesgenkendelse ved hjælp af farvekoder, navne og nummereringssystem på produkt og pose.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
 
Yderligere information
MærkeAbena