8 stk. prefugtede vådvaskehandsker, ABENA, halv-fold, uden parfume

Varenummer: 540051

På lager

Ekskl. moms DKK 23,96 Inkl. moms DKK 29,95
  • Køb 2 for 41.52 (DKK 25,95 inkl. moms) og spar 14%

Har du spørgsmål til produktet?

ABENAs Vådvaskehandske har en behagelig, rensende og fugtgivende effekt, og er et rigtig godt alternativ til det traditionelle bad med vand og sæbe. Handsken skal ses som en 4-i-1 klud med en for- og bagside. Med hånden inde i handsken har man god kontrol over begge sider af handsken. Er man færdig med et vaskestrøg, kan vaskehandsken drejes uden at man behøver komme i kontakt med den urene side. Handsken er utrolig blød og behagelig mod huden, men samtidig udviklet i et kraftigt materiale, der gør vaskehandsken uigennemtrængelig for væske, snavs og bakterier. Vaskehandsken er dermed yderst hygiejnisk. Produktet kan opvarmes, hvilket er med til at gøre vaskeoplevelsen ekstra rar og komfortabel. Omfattende tests fra Radboud Universitetet i Holland viser, at brugen af vores vådvaskehandske forbedrer hudens tilstand over tid. Og ser man alene på effektivisering og tidsbesparende værktøjer, viser undersøgelsen også, at man kan spare op til 11 min. ved at vaske med en vådvaskehandske i forhold til traditionel vask med vand og sæbe.


Prisen er angivet for en pakke med 8 stk.


Se udvalg af vaskeklude og vådservietter her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

✔️  God til sart hud   ✔️   Yderst hygiejnisk   ✔️   Praktisk på farten   ✔️   Ideel løsning til vask uden vand og sæbe   ✔️   Kan opvarmes for ekstra komfort   
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Vådvaskehandske
Varemærke:ABENA
Holdbarhed:24 måneder
Holdbarhed, åbnet:24 timer
Materiale:polyester, viskose
Tekniske ingredienser:Aqua, Glycerin, Caprylyl Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol
Features:uden parfume, 8 stk.
Engangs/flergangs:engangs
pH-værdi (konc.):4-5
pH-værdi:4-5
Foldningsmetode:halv-fold
Længde/dybde:22 cm
Bredde:15 cm
Tykkelse:100 g/m2
Vægt, brutto:0.195 kg
Certifikater:Asthma Allergy Nordic, Svanemærket, Vegan Society
Produktregisternummer:2005061
Produktbeskrivelse:ABENAs Vådvaskehandske har en behagelig, rensende og fugtgivende effekt, og er et rigtig godt alternativ til det traditionelle bad med vand og sæbe. Handsken skal ses som en 4-i-1 klud med en for- og bagside. Med hånden inde i handsken har man god kontrol over begge sider af handsken. Er man færdig med et vaskestrøg, kan vaskehandsken drejes uden at man behøver komme i kontakt med den urene side. Handsken er utrolig blød og behagelig mod huden, men samtidig udviklet i et kraftigt materiale, der gør vaskehandsken uigennemtrængelig for væske, snavs og bakterier. Vaskehandsken er dermed yderst hygiejnisk. Produktet kan opvarmes, hvilket er med til at gøre vaskeoplevelsen ekstra rar og komfortabel. Omfattende tests fra Radboud Universitetet i Holland viser, at brugen af vores vådvaskehandske forbedrer hudens tilstand over tid. Og ser man alene på effektivisering og tidsbesparende værktøjer, viser undersøgelsen også, at man kan spare op til 11 min. ved at vaske med en vådvaskehandske i forhold til traditionel vask med vand og sæbe.
Brugsanvisning:Vaskehandsken kan opvarmes i mikroovnen - max. 800W i 15 sekunder. Den anbefalede brugstemperatur for vaskehandsken er maks. 40° C.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Produktet må kun benyttes udvendigt på kroppen, undgå kontakt med øjnene. Må ikke komme i toilettet.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeAbena