**OUTLET** Sterisol hånddesinfektion 85% Ethanol, let gel m/glycerin, 50 ml flaske.

Varenummer: 4115

På lager: 43 stk.

Specialpris Ekskl. moms DKK 4,00 Inkl. moms DKK 5,00
Pris: Ekskl. moms DKK 14,40 Inkl. moms DKK 18,00

Har du spørgsmål til produktet?

Påtrykt dato: 03 - 2023.


Sterisol håndsprit med 85% alkohol.

Sterisol håndsprit er et ethanolbaseret hånddesinfektionsmiddel. Det er en let gel tilsat glycerin som modvirker udtørring af huden.

Sterisol håndsprit indeholder ikke parfume og konserveringsmiddel.

Flaske á 50 ml.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sterisol håndsprit med 85% alkohol.

Sterisol håndsprit er et etanolbaseret hånddesinfektionsmiddel. Det er en let gel tilsat glycerin som modvirker udtørring af huden.

Produktet virker hurtigt og effektivt mod svampe, virus samt bred virkning mod bakterier.

Sterisol håndsprit er velegnet til anvendelse i sundheds- og plejesektoren, børneinstitutioner, fødevareindustrien samt steder hvor høj hygiejne kræves, og hvor håndvask ikke er muligt eller tilstrækkelig.

Håndsprit er uundværlig på rejser, på tur med børnene og alle andre steder hvor håndvask ikke er muligt. Håndsprit på 50 ml må medbringes i håndbagage på flyrejser. Du må gerne medbringe mere end en flaske med håndsprit, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max. 1 liter. Husk at du kun må medbringe én genlukkelig plastpose per person. Hold dig orienteret om væsker i håndbagagen på Københavns lufthavns hjemmeside.

CEI (Central Enhed for Infektionshygiejne) har fundet Sterisol hånddesinfektion gel egnet til hånddesinfektion i sundhedssektoren.

Hygiejnisk hånddesinfektion: Kom minimum 3 ml Sterisol håndsprit på tørre hænder. Gnid til det er tørt - dæk alle overflader på hænder, fingre og håndled under indgnidning. Indgnidning skal foregå i ca. 30 sekunder.

Sterisol håndsprit indeholder ikke parfume og konserveringsmiddel.

Flaske á 50 ml.

Yderligere information
MærkeSterisol