Purell ADX-7 håndspritdispenser inklusive 1 stk. ADX-7 refill med håndsprit gel

Varenummer: 8728-06

På lager: 8 stk.

Ekskl. moms DKK 219,96 Inkl. moms DKK 274,95

Har du spørgsmål til produktet?

Hånddesinfektionskit, bestående af:
PURELL ADX-7 Dispenser 700 ml, sort + Purell ADX-7 håndsprit gel.


Den mindre 700 ml PURELL dispenser har utallige placeringsmuligheder og er ideel til små områder. Dispenseren er enhåndsbetjent, og ét tryk er nok til effektiv desinfektion af hænderne.

Dispenseren ophænges på de fleste overflader ved hjælp af det dobbeltklæbende tape på bagsiden, men kan også ophænges med skruer.

Det brede vindue og de krystalklare refillflasker gør det nemt at se, hvornår der skal skiftes refill. Kan låses uden videre ved blot at fjerne nøglen inde i dispenseren.

Purell´s CONTROLLED COLLAPSE-refiller holder faconen, når de er tomme, så de altid ser pæne ud. Den aftagelige pumpe gør genbrug nemmere.

SANITARY SEALED-refiller er lavet af robust, genanvendeligt PET-materiale med 30% mindre plastik end hårde HDPE-refiller.

Hygiejnisk hånddesinfektion: Kom Purell hånddesinfektion på tørre hænder. Gnid til det er tørt – dæk alle overflader på hænder, fingre og håndled under indgnidning. Indgnidning skal foregå i ca. 30 sekunder.

Se komplet Purell udvalg her.

Prisen er angivet for 1 stk. Purell ADX-7 dispenser sort + 1 stk. Purell ADX-7 refill á 700 ml.


Refills til ADX-7 dispenser kan tilkøbes her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

PURELL Advanced Gel Til Hånddesinfektion
700 ml refill til PURELL ADX-7 Dispenser. PURELL varenummer: 8703-04-EEU


PURELL ADX Dispenser 700 ml sort. Purell varenummer: 8728-06

CEI-vurdering fra Statens Serum Institut:

PURELL Advanced Hygienic Hand Rub:

Firmaet GOJO Industries-Europe Ltd har bedt CEI om en vurdering af produktet PURELL Advanced Hygienic Hand Rub. PURELL Advanced Hygienic Hand Rub er et alkoholbaseret desinfektionsmiddel i gel-form beregnet til desinfektion af hænderne og til kirurgisk hånddesinfektion.

Aktivstoffet i produktet er primært denatureret ethanol. Det totale alkoholindhold er ca. 63 (w/w%) denatureret alkohol svarende til ca. 70 (v/v%). Indholdet af isopropanol (2propanol/isopropylalkohol) er mindre end 1/10. Produktet er tilsat hudplejemiddel.

Der er dokumentation for, at produktet har tilstrækkelig antimikrobiel effekt over for: Vegetative bakterier ved en kontakttid på 15 sek. og 30 sek. (EN 13727, EN 1500) og 120 sek. (EN 12791). Gærsvamp ved en kontakttid på 30 sek. (EN 13624). Virus ved en kontakttid på 15 sek. for murin norovirus, 30 sek. for adenovirus og 60 sek. for poliovirus (EN 14476). Myco- og tuberkelbakterier ved en kontakttid på 15 sek. (EN 14348).

Konklusion CEI konkluderer, at PURELL Advanced Hygienic Hand Rub opfylder kravene beskrevet i Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for Desinfektion i Sundhedssektoren og den kommende reviderede Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for håndhygiejne med hensyn til antimikrobiel effekt og indehold af alkohol.

CEI finder produktet PURELL Advanced Hygienic Hand Rub egnet til hånddesinfektion og kirurgisk hånddesinfektion i sundhedssektoren.

Vurderingen af det aktuelle produkt betyder ikke, at CEI ændrer anbefalingerne vedrørende anvendelse af alkohol til hånddesinfektion ved norovirus.

Det skal pointeres, at hånddesinfektionsmidler baseret på gel, i lighed med andre former for hånddesinfektionsmidler, skal anvendes i en sådan mængde, at man opnår en indgnidningstid på de anbefalede 30 sek. til hånddesinfektion eller 120 sek. til kirurgisk hånddesinfektion, som det kræver for at opnå den ønskede antimikrobielle effekt.
Central Enhed for Infektionshygiejne, juni 2018

Klik her for at se komplet Purell udvalg

Læs mere om Purell gel til ADX her.

Yderligere information
MærkePurell