Pristine Hånddesinfektion gel 85%, med Glycerin, 500 ml med pumpe

Varenummer: 122619

På lager

Ekskl. moms DKK 27,96 Inkl. moms DKK 34,95

Har du spørgsmål til produktet?

Pristine håndsprit 85% gel i 500 ml pumpeflaske.

Pristine er en serie af produkter af høj kvalitet til en go´ pris. Denne pumpeflaske med 500 ml håndsprit gel kan placeres alle steder efter behov.

Hænderne er vores største smittekilde, hyppig hånddesinfektion er et middel til at forebygge smittespredning, hvor der er risiko for overførsel af bakterier og vira. Pristine hånddesinfektions produkter indeholder 85% alkohol og Glycerin, som er dokumenteret effektivt drabseffekt mod forebyggelse af smittespredning.


Pristine håndsprit 85% anvendes i sundheds- og plejesektoren, børneinstitutioner, fødevareindustrien samt steder hvor høj hygiejne kræves, og hvor håndvask ikke er muligt eller tilstrækkelig.

Prisen er angivet pr. 1 stk flaske á 500 ml. (1 kolli = 12 stk)

Produktbeskrivelse

Detaljer

Håndsprit gel - varedeklaration:

Produktbetegnelse: Hånddesinfektion gel
Varemærke: Pristine
Holdbarhed: 48 måneder
Holdbarhed, åbnet: 12 måneder
Farve: klar
Ingredienser/sammensætning: 85% ethanol. Alcohol denat, Aqua, Glycerin
Features: med pumpe
Rumindhold, brutto: 500 ml
Produktbeskrivelse: Hænderne er vores største smittekilde, hyppig hånddesinfektion er et middel til at forebygge smittespredning, hvor der er risiko for overførsel af bakterier og vira. Pristine håndsprit gel indeholder 85% alkohol og Glycerin, som er dokumenteret effektivt drabseffekt mod forebyggelse af smittespredning.
Vejledning i brug/anvendelse: Der tilføres hånddesinfektionsmiddel nok, så huden kan holdes fugtig i 30 sekunder. Produktet påføres rene, tørre hænder, der fordeles og indgnides overalt på og imellem fingrene, håndryggen og håndfladen samt håndled til tørhed opnås. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.
Opbevaringsinstruktioner: Opbevares forsvarligt, i original emballage, utilgængeligt for børn og ikke i direkte sollys.
Temperaturtolerance: 5 °C - 30 °C
Sikkerhedsinstruktioner og -advarsler: Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt Opbevar indholdet et sikkert sted . Opbevares på et godt ventileret sted. Opbevares køligt i original emballagen.
Instruktioner vedrørende produktbortskaffelse: Afleveres på miljøstation.
Instruktioner vedrørende bortskaffelse af emballage: Kan genbruges eller forbrændes.

Yderligere information
MærkePristine