24 stk. bukseble, ABENA Pants, XS1, grå farvekode, Premium

Varenummer: 1999905354

På lager

Ekskl. moms DKK 204,42 Inkl. moms DKK 255,52
  • Køb 2 for 367.52 (DKK 229,70 inkl. moms) og spar 11%

Har du spørgsmål til produktet?

✔️  Superblød - giver optimal komfort   ✔️    Sikker og behagelig pasform for aktiv livsstil   ✔️    Lækagebarrierer for ekstra beskyttelse   ✔️    Top-Dry teknologi sikrer tør overflade   ✔️    Åndbart materiale hvilket beskytter huden   ✔️    Odor Control minimerer ubehagelige lugtgener  


 ABENA Pants er vores førsteklasses serie af engangsbuksebleer, der kan anvendes som normalt undertøj med absorptionsniveauer, der dækker en lang række behov. Det store antal lycra-tråde i linningen sørger for en sikker og behagelig pasform, hvilket gør produktet ideelt til en aktiv livsstil. Produkterne er forsynet med Top-Dry teknologi, der sikrer tør overflade, hvilket beskytter huden og øger komforten, selv efter gentagne vandladninger. De diskrete buksebleer er lavet af åndbart superblødt materiale, og er forsynet med lækagebarrierer, der yder ekstra beskyttelse. Disse funktionaliteter hjælper med at beskytte huden og opretholde en naturlig hudbalance. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener.


Engangsbukseble til inkontinens, der kan anvendes som almindeligt undertøj. Produktet henvender sig især til selvhjulpne og aktive brugere, men er også et godt valg til demente, reumatiske eller urolige brugere. Tag buksebleen på ligesom almindelige underbukser - undgå at røre bleens inderside. Efter brug, når bleen skal skiftes, rives den op i sidesømmene og trækkes væk. Serien er forsynet med et logisk tal-/bogstavsystem og en farvekodning, som gør det let at skelne mellem de forskellige størrelser og sugeevner.


Se vores store udvalg af bleer og bind ved at klikke her.Prisen er angivet for 1 pakke med 24 stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

R193147-Thumbnail R193427-Thumbnail
 
R193104-Thumbnail R193138-Thumbnail R232326-Thumbnail R193404-Thumbnail R228371-Thumbnail R193410-Thumbnail R193438-Thumbnail R193539-Thumbnail
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Bukseble
Varemærke:ABENA
Vareserie:Pants
Holdbarhed:5 år
Farve:hvid
Materiale:åndbar bagfolie, ECF fluff, elastan, nonwoven, PE, PP, resin, SAP
Features:grå farvekode
Kvalitetsniveau:Premium
Køn:unisex
Aktivitetsniveau:Fysisk aktiv, Begrænset mobilitet, Kørestolsbruger, Sengeliggende
Inkontinensgrad:Moderat
Absorptionsevne:1400 ml
Størrelse:XS1
Længde/dybde:730 mm
Bredde:500 mm
Enhed for vægt, netto:g
Hoftevidde:45-70 cm
Certifikater:CE, MD, UKCA
Produkt- eller teststandarder:ISO 11948-1, ISO 13485, ISO 14001, ISO 9001
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:MDR (EU) 2017/745
Produktbeskrivelse:ABENA Pants er vores førsteklasses serie af engangsbuksebleer, der kan anvendes som normalt undertøj med absorptionsniveauer, der dækker en lang række behov. Det store antal lycra-tråde i linningen sørger for en sikker og behagelig pasform, hvilket gør produktet ideelt til en aktiv livsstil. Produkterne er forsynet med Top-Dry teknologi, der sikrer tør overflade, hvilket beskytter huden og øger komforten, selv efter gentagne vandladninger. De diskrete buksebleer er lavet af åndbart superblødt materiale, og er forsynet med lækagebarrierer, der yder ekstra beskyttelse. Disse funktionaliteter hjælper med at beskytte huden og opretholde en naturlig hudbalance. Odor-systemet minimerer risikoen for ubehagelige lugtgener.
Brugsanvisning:Engangsbukseble til inkontinens, der kan anvendes som almindeligt undertøj. Produktet henvender sig især til selvhjulpne og aktive brugere, men er også et godt valg til demente, reumatiske eller urolige brugere. Tag buksebleen på ligesom almindelige underbukser - undgå at røre bleens inderside. Efter brug, når bleen skal skiftes, rives den op i sidesømmene og trækkes væk. Serien er forsynet med et logisk tal-/bogstavsystem og en farvekodning, som gør det let at skelne mellem de forskellige størrelser og sugeevner.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
 
Yderligere information
MærkeAbena