Værnemidler

Værnemidler, også kendt som personlige beskyttelsesmidler, er udstyr, der er designet til at beskytte brugeren mod potentielle farer, skader eller risici på arbejdspladsen eller i visse miljøer. Disse midler spiller en afgørende rolle i at minimere risikoen for skader, infektioner eller eksponering for skadelige stoffer.Beskyt dig selv og andre med vores pålidelige værnemidler mod sygdomme og skadelige partikler. Se vores brede udvalg på siden her.

49-54 af 54
150 stk. Prime Source pudderfri engangshandsker, Nitril, hvid, str. Small
Tilbud
Abena pudderfri engangshandsker, latex, natur, 100 stk., str. Large
Specialpris Ekskl. moms DKK 31,92 Inkl. moms DKK 39,90
Pris: Ekskl. moms DKK 35,96 Inkl. moms DKK 44,95
Tilbud
Abena pudderfri engangshandsker, latex, natur, 100 stk., str. Medium
Specialpris Ekskl. moms DKK 31,92 Inkl. moms DKK 39,90
Pris: Ekskl. moms DKK 35,96 Inkl. moms DKK 44,95
Tilbud
**Outlet** Mundbind 3-lags type IIR, med øreelastikker, 50 stk., lyserød
Specialpris Ekskl. moms DKK 28,00 Inkl. moms DKK 35,00
Pris: Ekskl. moms DKK 79,96 Inkl. moms DKK 99,95
Ned til: DKK 25,00
Tilbud
**Outlet** Visir, enkeltpakket, CE-godkendt, justerbar elastik, anti-dug, inkl. 3 PET-skærme
Specialpris Ekskl. moms DKK 16,00 Inkl. moms DKK 20,00
Pris: Ekskl. moms DKK 27,96 Inkl. moms DKK 34,95
*Outlet* Face shield visir med brille, 1 stk.
Ekskl. moms DKK 21,40 Inkl. moms DKK 26,75 Ned til: DKK 19,95
49-54 af 54

Kvalitetsværnemidler

På haandsprit.dk tilbyder vi et bredt sortiment indenfor værnemidler, herunder ansigtsmasker, handsker og beskyttelsesbriller. Vores produkter er designet til at sikre din sikkerhed og skabe en beskyttende barriere mod potentielle trusler - blandt andet bakterier og vira, der kan forårsage infektion. Uanset om du arbejder i sundhedssektoren, rejser eller ønsker ekstra beskyttelse i hverdagen, kan du stole på pålidelige værnemidler, der altid er gode at have ved hånden.

Se f.eks. vores udvalg af mundbind, som er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og tilbyder effektiv filtrering af partikler. De er behagelige at bære, og sikrer både din egen beskyttelse og beskyttelse af dem omkring dig. Vi tilbyder også et udvalg af engangshandsker, der er perfekte til at opretholde hygiejnen i forskellige situationer. Vores handsker er lavet af holdbart materiale og giver en barriere mod kontakt med skadelige stoffer.

Beskyt dig selv og din familie mod bakterier og vira

På haandsprit.dk er din sikkerhed vores prioritet. Vi tilbyder kvalitetsværnemidler, der er testet og godkendt for at sikre deres effektivitet. Uanset om du har brug for beskyttelse mod sygdomme, skadelige partikler eller arbejder i et risikofyldt miljø, kan du stole på vores produkter til at levere den nødvendige beskyttelse.

Vær proaktiv og tag skridt til at bevare din sundhed og velvære med vores kvalitetsprodukter.

For at opretholde rene og desinficerede omgivelser, kan du også tage et kig på vores andre produkter på vores hjemmeside. Vi tilbyder blandt andet spritservietter, rengøringsmidler til overfladedesinfektion og naturligvis også håndsprit. Derudover kan bestille covid-19 test og få information om vigtige forholdsregler til at beskytte dig selv og din familie mod virusset.

Spørgsmål til vores produkter? Spørg os!

Ved at bruge værnemidler kan du være tryg og have ro i sindet, velvidende at du tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte dig selv og andre. Du kan bestille samtlige værnemidler på haandsprit.dk og modtage din ordre indenfor få hverdage – og skulle du have spørgsmål, så kontakt os gerne! Vi står altid klar til at hjælpe. Dette kan du gøre ved at skrive os en mail på kontakt@haandsprit.dk eller på telefon +45 21 95 99 22.