Covid-19 test

Hos Håndsprit.dk forhandler vi en bred vifte af Covid-19 tests, som effektivt kan bruges som en lyntest derhjemme. Vores udvalg af coronatests er CE-godkendte til privatbrug, så du kan tage en hjemmetest uden sundhedsfagligt personale.

Her på siden finder du effektive selvtest fra blandt andre Boson, Newgene og Getein Biotech, som fås i pakker med enten en eller fem tests. Tag et kig på nedenstående sortiment, og vælg mellem flere godkendte Covid-19 tests. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

1 vare(r)
Tilbud
Antigentest, Siemens Clinitest, COVID-19, næsepodning, sæt med 5 stk.
Specialpris Ekskl. moms DKK 40,00 Inkl. moms DKK 50,00
Pris: Ekskl. moms DKK 199,96 Inkl. moms DKK 249,95
1 vare(r)

Stort udvalg af godkendte coronatests

Covid-19 har sat et tydeligt præg på samfundet, hvor folk er blevet mere bevidste om spredning af forskellige vira. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man lader sig teste. Vores udvalg af coronatests kommer som hjemmetests, der kan give dig et negativt eller positivt svar inden for 15 minutter. De er brugervenlige og kommer med instrukser, så enhver kan let kan anvende hjemmetesten. Det kan variere fra mærke til mærke, hvordan hjemmetesten skal udføres, men indlægssedlen guider dig grundigt igennem processen.

Blandt sortimentet finder du blandt andet Newgene selvtest og Boson coronatest, som hurtigt og effektivt viser, om du er smittet med Covid-19 eller ej. Nøjagtigheden på testene er god, hvor blandt andet Boson har en nøjagtighed på 98,72%.

Vælg mellem flere forskellige mærker, find netop den coronatest, der passer til dig, og pas på dig selv og dine medmennesker.

Værnemidler mod bakterier og vira

Covid-19 og andre vira kræver værnemidler – både i privaten, men særligt i sundhedssektoren. Foruden en coronatest, som kan vise dig, hvorvidt du er smittet eller ej, byder vores udvalg også på håndsprit og mundbind.

Værnemidler som håndsprit og mundbind garanterer, at du forhindrer spredning af bakterier og vira. Udvalget er godkendt og giver en optimal beskyttelse og virkning.

Håndsprit.dk står klar til at hjælpe dig

Fandt du ikke det, du manglede, eller har du spørgsmål til vores sortiment? Så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop, og en personlig vejledning, når du har brug for hjælp.

Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!