Fodcreme til diabetikere, Atrac-Tain, 75 ml

Varenummer: 212090

På lager

Ekskl. moms DKK 78,85 Inkl. moms DKK 98,56

Har du spørgsmål til produktet?

Anvendes til tør og hård hud på fødderne hos diabetikere. Er specialudviklet til fødderne og kan ikke anbefales til andre steder på kroppen. Atrac-Tain indeholder 10 % carbamid og 4 % laktat (AHA). Begge disse er naturlige fugtgivende stoffer i huden. Carbamid er et fugtighedsstof, som trænger ind i hudens eksterne hornlag, hvor det binder væske. Laktat stimulerer eksfolieringen af overhuden. Eksfolieringen får huden til at danne ny hud, så huden ser ny og glat ud. Både carbamid og laktat øger indholdet af væske i hornlaget. Tilsammen genopretter de to fugtighedsgivende stoffer hudens fugtighed og elasticitet indefra uden at lukke porerne. Atrac-Tain indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller parfume, og risikoen for allergiske reaktioner på sart diabetisk hud er derfor minimal.


Prisen er angivet for 1 tube á 75 ml.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Fodcreme
Varemærke:Atrac-Tain
Holdbarhed:36 måneder
Holdbarhed, åbnet:12 måneder
Ingredienser/sammensætning:Vand, urinstof (carbamid), isopropylpalmitat, octylpalmitat, glycerylstearat, mælkesyre, stearylalkohol, sorbitol, ammoniumlaktat, stearinsyre, Ceteareth-25, og Ceteareth-6.
Features:til diabetikere
Rumindhold, netto:75 ml
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Produktbeskrivelse:Anvendes til tør og hård hud på fødderne hos diabetikere. Er specialudviklet til fødderne og kan ikke anbefales til andre steder på kroppen. Atrac-Tain indeholder 10 % carbamid og 4 % laktat (AHA). Begge disse er naturlige fugtgivende stoffer i huden. Carbamid er et fugtighedsstof, som trænger ind i hudens eksterne hornlag, hvor det binder væske. Laktat stimulerer eksfolieringen af overhuden. Eksfolieringen får huden til at danne ny hud, så huden ser ny og glat ud. Både carbamid og laktat øger indholdet af væske i hornlaget. Tilsammen genopretter de to fugtighedsgivende stoffer hudens fugtighed og elasticitet indefra uden at lukke porerne. Atrac-Tain indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller parfume, og risikoen for allergiske reaktioner på sart diabetisk hud er derfor minimal.
Brugsanvisning:I begyndelsen af behandlingen masseres et tyndt lag creme ind i huden 2-3 gange dagligt. Når huden er helet op, sikrer behandling en gang dagligt, at huden forbliver elastisk og stærk. Må ikke anvendes mellem tæerne. Cremen er let at bruge og gør ikke huden fedtet.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Må kun anvendes til fødderne.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeColoplast