Bleer Bambo Nature, ECO, str. 1, 2 - 4 kg., 132 stk.

Varenummer: 1000021511-9

På lager

Ekskl. moms DKK 383,96 Inkl. moms DKK 479,95

Har du spørgsmål til produktet?

Bambo Nature er ikke blot en behagelig ble med høj absorberingsevne til dit barn. Det er også en miljømærket ble, der er udviklet med stor omtanke for miljøet. Med afsæt i de nordiske traditioner for bæredygtighed er der et klart fokus på at beskytte miljøet mest muligt i de forskellige processer i vores bleproduktion. Samtidig garanterer vi, at vores bleer er fri for farlige kemikalier og parfume for at minimere risikoen for allergi og bleudslæt. Vores miljømæssige engagement omfatter også emballagen til vores bleer, som består af ansvarligt indkøbt skandinavisk FSC®-certificeret papir. Emballagen bør genanvendes sammen med andet papiraffald. Bambo Nature bleen er certificeret med Svanemærket og FSC®. Derudover er bleen dermatologisk testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.Prisen er angivet for 132 stk. bleer i størrelse 1.


Se specifikationer længere nede under "varedeklaration".


Se udvalg af børnebleer her.


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

R193112-Thumbnail R193298-Thumbnail R193318-Thumbnail R193439-Thumbnail R193437-Thumbnail R193549-ThumbnailR227029-ThumbnailR227028-Thumbnail R227020-Thumbnail R227023-Thumbnail R227026-Thumbnail
 
 ✔️   Miljømærkede bleer med dobbelt lækagebarriere og praktisk vådindikator   ✔️   Superblødt materiale og ydeevne i topkvalitet   ✔️   Designet til at minimere risikoen for allergi og bleudslæt   ✔️   Dermatologisk testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic   ✔️   Certificeret af FSC® og Svanemærket   
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Børneble, tapeble
Varemærke:Bambo Nature
Holdbarhed:5 år
Farve:hvid
Materiale:elastan, nonwoven, PE, PP, SAP, syntetisk gummi, TCF fluff
Egenskaber:papirspose
Features:paper bag
Køn:unisex
Brugervægt:2-4 kg
Absorptionsevne:375 ml
Størrelse:1
Længde/dybde:340 mm
Bredde:195 mm
Tolerance:+/- 10%
Vægt, netto:19 g
Certifikater:Asthma Allergy Nordic, EU-Blomsten, FSC Mix Pulp, Svanemærket, OEKO-TEX, Vegan Society
Produkt- eller teststandarder:ISO 14001, ISO 9001
Produktbeskrivelse:Bambo Nature er ikke blot en behagelig ble med høj absorberingsevne til dit barn. Det er også en miljømærket ble, der er udviklet med stor omtanke for miljøet. Med afsæt i de nordiske traditioner for bæredygtighed er der et klart fokus på at beskytte miljøet mest muligt i de forskellige processer i vores bleproduktion. Samtidig garanterer vi, at vores bleer er fri for farlige kemikalier og parfume for at minimere risikoen for allergi og bleudslæt. Vores miljømæssige engagement omfatter også emballagen til vores bleer, som består af ansvarligt indkøbt skandinavisk FSC®-certificeret papir. Emballagen bør genanvendes sammen med andet papiraffald. Bambo Nature bleen er certificeret med Svanemærket og FSC®. Derudover er bleen dermatologisk testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.
Brugsanvisning:1. Rengør bleområdet. 2. Placer bleen under babyen og tilpas bleen under navlen. 3. Stram velcro tapen tilstrækkeligt og tilpas i en symmetirsk position. 4. Hvis nødvendigt, tilpasses bleen yderligere, for at sikre komfortabelt pasform.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeBambo Nature