Bind, ABENA Let, Super Airlaid, 100 stk.

Varenummer: 7015201

På lager

Ekskl. moms DKK 159,27 Inkl. moms DKK 199,09

Har du spørgsmål til produktet?

ABENA Let er en serie af rektangulære bind til bred anvendelse. Både ABENA Let Super Airlaid, Normal og Maxi bruges hovedsageligt som booster til ekstra absorption, men kan også anvendes som fødebind eller absorberende bind til sårpleje. Det fuldt åndbare bind med non-woven bagside sikrer sund hud og optimal komfort. Bindende fås i forskellige størrelser og sugeevner. ABENA Let Normal og Super Airlaid inderholder begge superabsorberende polymer (SAP) for at minimere risikoen for ubehagelige lugtgener.


Rektangulært bind til bred anvendelse. Bruges hovedsageligt som booster sammen med et andet inkontinensprodukt, for at øge den samlede absorptionsevne. Hvis det ikke bruges som booster, anbefales brug af fikseringtrusse, eksempelvis vores ABENA Fix-produkter. Fikseringstrusser sikrer god pasform og reducerer risikoen for lækage. Produktstørrelsesgenkendelse ved hjælp af farvekoder og navne.


Prisen er angivet for 1 pakke med 100 stk.


Se udvalg af fikseringstrusser her.


Se udvalg af bind og bleer her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

R193147-Thumbnail R193427-ThumbnailR193410-ThumbnailR241871-Thumbnail
✔️  Non-woven bagsidefolie - bruges som booster   ✔️   100% åndbarhed understøtter sund hud   ✔️   Forskellige størrelser og sugeevner  
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Bind
Varemærke:ABENA
Vareserie:Let
Holdbarhed:5 år
Farve:hvid
Materiale:ECF fluff, nonwoven, PP, resin
Køn:unisex
Inkontinensgrad:Let
Absorptionsevne:140 ml
Størrelse:Super Airlaid
Længde/dybde:320 mm
Bredde:120 mm
Tolerance:+/- 10%
Enhed for vægt, netto:g
Certifikater:UKCA, CE, MD
Produkt- eller teststandarder:ISO 11948-1, ISO 13485, ISO 14001, ISO 9001
CE-klasse (medicinsk udstyr):Klasse I
Direktiver, lovgivning og regler:MDR (EU) 2017/745
Produktbeskrivelse:ABENA Let er en serie af rektangulære bind til bred anvendelse. Både ABENA Let Super Airlaid, Normal og Maxi bruges hovedsageligt som booster til ekstra absorption, men kan også anvendes som fødebind eller absorberende bind til sårpleje. Det fuldt åndbare bind med non-woven bagside sikrer sund hud og optimal komfort. Bindende fås i forskellige størrelser og sugeevner. ABENA Let Normal og Super Airlaid inderholder begge superabsorberende polymer (SAP) for at minimere risikoen for ubehagelige lugtgener.
Brugsanvisning:Rektangulært bind til bred anvendelse. Bruges hovedsageligt som booster sammen med et andet inkontinensprodukt, for at øge den samlede absorptionsevne. Hvis det ikke bruges som booster, anbefales brug af fikseringtrusse, eksempelvis vores ABENA Fix-produkter. Fikseringstrusser sikrer god pasform og reducerer risikoen for lækage. Produktstørrelsesgenkendelse ved hjælp af farvekoder og navne.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald sorteret efter lokale regler.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeAbena