20 x 25 stk. Alco Free disinfection, WipeClean, str. small

Varenummer: 5203

På lager

Ekskl. moms DKK 639,20 Inkl. moms DKK 799,00

Har du spørgsmål til produktet?

WipeClean Alco Free Disinfection - small 20 x 30 cm.

Engangsklude klar til brug. Til desinfektion af overflader og ikke-invasivt medicinsk udstyr, der tåler vand i f.eks. sundhedssektoren. Optimalt til overflader, der ikke tåler alkohol f.eks. tastaturer og andre plastmaterialer. Vurderet af CEI til Intermediate-Level desinfektion.

Godkendt i henhold til en række EN‐standarder ift. baktericid, virucid og fungicid effekt. Dokumenteret effektiv mod bl.a. norovirus. Tør overfladen, så den holdes fugtig i henhold til angiven kontakttid på forpakningen. Anvend handsker i henhold til EN 374. Produktet er CE‐mærket.

Produktfakta
    • Effektiv og nem desinfektion

    • Kludene indeholder det rette blandingsforhold og er fra pakken klar til brug

    • Spar tid i forbindelse med desinfektionen - tag en klud, tør af og smid ud

    • Small: Til desinfektion af 1 m² pr. klud
WipeClean vægholder i rustfrit stål kan tilkøbes her

Prisen er angivet for en kasse med 20 pakker á 25 wipes størrelse 20 x 30 cm.


Læs mere om produktet på producentens hjemmeside ved at klikke her.


Se WipeClean udvalg her.

Produktbeskrivelse

Detaljer

WipeClean Alco Free Disinfection
Engangsklude klar til brug. Til desinfektion af overflader og ikke-invasivt medicinsk udstyr, der tåler vand.

MED WIPECLEAN SPARER DU TID OG ØGER SIKKERHEDEN
Alco Free Disinfection kludene er klar til brug direkte fra pakken, og de er den optimale løsning til desinfektion af overflader, der ikke tåler alkohol f.eks. kunstlæder, tastaturer og hjælpemidler af plastmaterialer. Helt uden alkohol men med samme høje effekt som desinfektion med ethanol.
Kludene er pakket i forpakninger med lufttætte lukninger og nem lukning. De består af 100% polyester. Det har den klare fordel, at kluden afgiver så meget desinfektionsvæske til overfladen som muligt. Herved opnås den størst mulige desinfektionseffekt.

EGENSKABER
Da kludene er både kryds- og z-foldet, kan de nemt tages ud af pakken enkeltvist, foldet og klar til brug.

BRUGSVEJLEDNING
Anvendes på rengjorte og tørre overflader. Tør overfladen, så den holdes fugtig i henhold til angiven kontakttid på forpakningen.

Produktet må ikke anvendes til hudpleje. Anvend handsker i henhold til EN 374.


ANVENDELSESOMRÅDER
• Hospitaler
• Plejehjem
• Tandlægeklinikker
• Daginstitutioner

WipeClean Alco Free Disinfection er godkendt i henhold til en række EN-standarder - lever bl.a. op til den nye EN 16615 standard ved en kontakttid på 1 min. Dokumenteret effekt mod bl.a. Murine norovirus og Clostridium difficile. Vurderet af CEI til Intermediate-Level desinfektion.

CEI-vurdering fra Statens Serum Institut:

WipeClean Alco Free Disinfection

Firmaet Plum A/S har indsendt produktet WipeClean Alco Free Disinfection til vurdering i CEI. WipeClean Alco Free Disinfection består af engangsklude tilsat desinfektionsmiddel og tensid (overfladeaktivt middel). Aktivstof i produktet er en tertiær aminforbindelse: Bis-(3-aminopropyl) dodecylamine (<1 %) og en kvartær ammoniumforbindelse: Didecyldimethylammoniumklorid (<1 %). Kludene er beregnet til overfladedesinfektion af rene, mindre overflader på inventar og kontaktpunkter, samt rent ikke-invasivt medicinsk udstyr (ikke-kritisk udstyr).

Konklusion Der foreligger tilstrækkelig dokumentation for, at WipeClean Alco Free Disinfection har antimikrobiel effekt over for vegetative bakterier, visse svampe (gærsvampe, men ikke skimmelsvampe), visse virus (murin norovirus, men ikke adeno- eller poliovirus), myko- og tuberkelbakterier, samt sporer.

Der er indsendt dokumentation for den ønskede antimikrobielle effekt over for vegetative bakterier, visse svampe (gærsvampe, men ikke skimmelsvampe), myko- og tuberkelbakterier, samt sporer ved en kontakttid på 2 minutter. Der ses tilstrækkelig antimikrobiel effekt over for visse ikke-kappebærende virus (murin norovirus, men ikke adeno- eller poliovirus) ved en kontakttid på 5 minutter.

NB! Produktet er testet ved den nye EN 16615-standard, som CEI fremadrettet har indført som et yderligere krav ved vurdering af produkter til overfladedesinfektion, der appliceres med klud på overflader (se CEI-Nyt nr. 137 Maj 2016).

CEI finder på det foreliggende grundlag, at produktet er egnet til desinfektion af rene, mindre overflader på inventar og kontaktpunkter, samt rent ikke-invasivt medicinsk udstyr (ikke-kritisk udstyr), hvor man ønsker desinfektion med medium antimikrobiel effekt (”intermediate-level” desinfektion).

CEI anbefaler, at rengøring og desinfektion udføres som 2 separate procedurer, idet dette er mere effektivt til at fjerne mikroorganismerne end rengøring alene, desinfektion alene eller rengøring og desinfektion i en og samme procedure.


Central Enhed for Infektionshygiejne, 16. juni 2016


Læs mere om WipeClean ved at klikke her

Se udvalg af overflade-desinfektionsprodukter her.

Yderligere information
MærkeWipeClean