Hudplejeolie, ABENA, uden farve, med parfume, 200 ml

Varenummer: 6666

På lager

Ekskl. moms DKK 29,78 Inkl. moms DKK 37,22

Har du spørgsmål til produktet?

ABENA Oil Spray er velegnet til brug på normal til synlig sprækket og tør hud. Den indeholder blødgørende ingredienser der efterlader huden blød samt giver en beskyttende barriereeffekt.Olie sprayen kan opretholde hudens naturlige fugtniveau. Indeholder antioxidanten vitamin E som er kendt for at være god mod tør hud samt sine helende evner fx på solskader. Takket være spray applikatoren er olien hygiejnisk, praktisk og tidsbesparende og kan bruges på hele kroppen. Olien er til den daglige hudpleje og kan bruges ofte.

Olien som spray gør det muligt at rense meget sart hud samtidig med at den beskytter mod fugt og liggesår. Den kan også bruges når der skiftes bandager, både til at løsne bandagen eller rense resterne af limen fra bandagen af, eller som massageolie.


200 ml.

Produktbeskrivelse

Detaljer

R227029-Thumbnail R218779-Thumbnail R193449-Thumbnail
 
✔️Vitamin E ✔️Sart hud  ✔️Bekyttende  ✔️Praktis  ✔️Tidsbesparende  
 
 
Varedeklaration:
Produktbetegnelse:Hudplejeolie
Varemærke:ABENA
Holdbarhed:36 måneder
Holdbarhed, åbnet:12 måneder
Materiale:aluminium
Tekniske ingredienser:Liquid Paraffin, Isobutane, Propane, Butane, Fragrance, Bisabolol, Tocopheryl Acetate
Features:uden farve, med parfume
Længde/dybde:5 cm
Bredde:5 cm
Højde:18,5 cm
Vægt, brutto:0,2 kg
Rumindhold, netto:200 ml
Produktbeskrivelse:ABENA Oil Spray er velegnet til brug på normal til synlig sprækket og tør hud. Den indeholder blødgørende ingredienser der efterlader huden blød samt giver en beskyttende barriereeffekt.
Olie sprayen kan opretholde hudens naturlige fugtniveau. Indeholder antioxidanten vitamin E som er kendt for at være god mod tør hud samt sine helende evner fx på solskader.
Takket være spray applikatoren er olien hygiejnisk, praktisk og tidsbesparende og kan bruges på hele kroppen. Olien er til den daglige hudpleje og kan bruges ofte.

Olien som spray gør det muligt at rense meget sart hud samtidig med at den beskytter mod fugt og liggesår. Den kan også bruges når der skiftes bandager, både til at løsne bandagen eller rense resterne af limen fra bandagen af, eller som massageolie.

Påføres ved at bruge sprayfunktionen. Doseres efter behov. Dette produkt er kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene.
Brugsanvisning:Passende mængde olie sprayes på huden huden må gerne være let fugtig, så absorberes olien bedre
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler:Beholderen må ikke punkteres eller brændes. Udtømning må ikke finde sted imod åben ild eller glødende legemer. Opbevares udenfor børns rækkevide. Aerosol - brandfarlig.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.
Yderligere information
MærkeAbena